ویژه برنامه هفت در هفته پژوهش

برنامه‌های پژوهشگاه تربیت‌ بدنی و علوم ورزشی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری استانی اعلام شد

«پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» به مناسبت گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری، اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع از تاریخ ۱۳ الی ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱ به صورت رایگان خواهد کرد.

دکتر حامد عباسی «سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه» در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی اظهار کرد: به مناسبت هفته پژوهش و فناوری استانی سال 1401، ویژه‌ برنامه هفت در هفته پژوهش شامل: برگزاری شش عنوان کارگاه آموزشی کاربردی (به صورت مجازی) و همچنین تور آشنایی با آزمایشگاه‌های علوم ورزشی (به صورت حضوری) توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی از تاریخ 13 لغایت 16 آذر ماه 1401 برگزار خواهد شد.

وی جزئیات برنامه‌های پیش‌بینی شده را به شرح ذیل عنوان کرد:

• روز یکشنبه 13 آذر ماه، ساعت 10:00 الی 12:00: کارگاه مجازی آشنایی با فرآیند اخذ کد اخلاق در علوم ورزشی | مدرس: دکتر مجتبی عشرستاقی
  • روز یکشنبه 13 آذر ماه، ساعت 12:00 الی 14:00: تور آشنایی با وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی علوم ورزشی (حضوری) | مدرس: دکتر سمیرا غلامیان
  • روز دوشنبه 14 آذر ماه، ساعت 10:00 الی 12:00: کارگاه مجازی آشنایی با فرآیند ثبت اختراع در علوم ورزشی | مدرس: مهندس امین هوش‌افزا
  • روز دوشنبه 14 آذر ماه، ساعت 12:00 الی 14:00: کارگاه مجازی آشنایی با اکوسیستم نوآوری‌های ورزشی | مدرس: دکتر مهدی رسولی
  • روز سه‌شنبه 15 آذر ماه، ساعت 10:00 الی 12:00: کارگاه مجازی آشنایی با نرم‌افزار اندنوت | مدرس: دکتر هادی روحانی
  • روز سه‌شنبه 15 آذر ماه، ساعت 12:00 الی 14:00: کارگاه مجازی آشنایی با پایگاه‌های اطلاعات علمی | مدرس: دکتر مهدی بیاتی
  • روز چهارشنبه 16 آذر ماه، ساعت 10:00 الی 12:00: کارگاه مجازی آشنایی با اصول مقاله‌نویسی | مدرس: دکتر محسن اسمعیلی

دکتر عباسی ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در کارگاه‌های مجازی (با استفاده از نرم‌افزار ادوبی کانکت) به آدرس لینک: https://session.ssrc.ac.ir/pazhoohesh مراجعه و به‌ عنوان کاربر میهمان در هریک از وبینارها، شرکت نمایند. شرکت در کارگاه‌های آموزشی برای عموم افراد، آزاد و رایگان و صرفا آن دسته از افرادی که تمایل به دریافت گواهی شرکت دارند، می‌بایست جهت صدور و ارسال گواهی، از طریق لینک: https://ssrc.ac.ir/farhangi/fa/form/83 اقدام به ثبت‌نام و مبلغ مربوطه را واریز نمایند.

وی افزود: «تور آشنایی با وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی علوم ورزشی» نیز به صورت حضوری در محل پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به نشانی: تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میرعماد، کوچه پنجم، پلاک سوم، برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان می‌توانند جهت حضور با شماره تلفن: 02188747884 داخلی 570 تماس حاصل نمایند.

شایان ‌ذکر است، بیست و سومین دوره نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار»، با حضور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اجرایی مرتبط از سراسر کشور، در تاریخ 19 الی 22 آذرماه 1401، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، برگزار خواهد شد. پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز همچون دوره‌های گذشته، ضمن حضوری فعال در این نمایشگاه، اقدام به معرفی خدمات و دستاوردهای پژوهشگاه در حوزه‌های پژوهشی، فناوری و نوآوری‌های پژوهشی خواهد کرد.

دانلود پوستر ویژه برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری

/انتهای خبر

کلید واژه ها: هفته پژوهش و فناوری کد اخلاق آزمایشگاه علوم ورزشی ثبت اختراعات ورزشی استارت آپ های ورزشی نوآوری و فناوری های ورزشی نرم افزار اندنوت پایگاه های اطلاعات علمی اصول مقاله نویسی هفته پژوهش مبارک پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی