آزمون عملی رشته علوم ورزشی سال ۱۴۰۳ در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۳۷۷ اخبار آزمون عملی ۱۴۰۳
دانشگاه رازی کرمانشاه آزمون عملی رشته علوم ورزشی سال ۱۴۰۳ را با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر داوطلب برگزار کرد
آزمون عملی رشته علوم ورزشی سال ۱۴۰۳ در دانشگاه رازی  کرمانشاه برگزار شد

به  گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به نقل از روابط عمومی دانشگاه رازی، آزمون عملی رشته علوم ورزشی سال ۱۴۰۳ در روزهای ۸ و ۹ شهریور ماه به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد.

در این آزمون، 1025 داوطلب شامل ۴۳۰ نفر مرد و ۵۹۵ نفر زن شرکت کردند.

بر اساس این گزارش، تعداد ۱۰۰ نفر شامل: داوطلبان ورزشی، داور و سرداوران، تیم پزشکی، تیم خدمات، حفاظت فیزیکی، حمل و نقل، تیم آی تی و ثبت برخط اطلاعات داوطلبان، نماینده سازمان سنجش، نمایندگان پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، همکاران هیأت علمی و کارکنان دانشکده علوم ورزشی و... به عنوان عوامل اجرایی عهده دار برگزاری این آزمون بودند.

این آزمون به عنوان یک درس با ضریب ۱۲ و با نمره کنکور فرد جمع و امتیاز نهایی هر داوطلب کسب خواهد شد.