کارگاه طراحی تمرینات ورزشی برای زنان با هدف ترکیب بدنی برگزار شد

کارگاه طراحی تمرینات ورزشی برای زنان با هدف ترکیب بدنی در قم برگزار شد

۰۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۱ کد : ۲۴۶ آخرین اخبار زیر نویس
کارگاه طراحی تمرینات ورزشی برای زنان با هدف ترکیب بدنی  در قم برگزار شد

کارگاه طراحی تمرینات ورزشی برای زنان با هدف ترکیب بدنی  به همت شرکت تعاونی پژوهشگاه تربیت بدنی وموسسه آموزش عالی طلوع مهر قم در قم برگزار شد.

کارگاه آموزشی یک روزه  طراحی تمرینات ورزشی برای زنان با هدف ترکیب بدنی با حضور پژوهشگران و دانشجویان حوزه ورزش بانوان در قم با تدریس دکتر «معصومه هلالی زاده» عضو هیات علمی پژوهشگاه برگزار شد.

این دوره آموزشی که حاوی اطلاعات به روز و مستند با موضوعیت ورزش بانوان، به عنوان یک دوره بسیار کاربردی مورد توجه پژوهشگران و مربیان و دانشجویان حوزه ورزش بانوان قرار گرفت.

محمد سررشته داری مدیر عامل شرکت تعاونی پژوهشگاه تربیت بدنی درباره این دوره آموزشی گفت: قصد داریم با مشارکت موسسات اموزش عالی کارگاه های تخصصی و کاربردی با آخرین یافته های علمی در حیطه های مختلف ورزشی برای پژوهشگران، مربیان ودانشجویان برگزار کنیم.

کلید واژه ها: کارگاه طراحی تمرینات ورزشی برای زنان با هدف ترکیب بدنی محمد سررشته داری مدیر عامل شرکت تعاونی پژوهشگاه تربیت بدنی دکتر «معصومه هلالی زاده»