کتاب "راهنمای فعالیتهای ورزشی برای بیماران مبتلا به سرطان پستان با ادم لنفاوی" توسط انتشارات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی منتشر شد.

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۹ کد : ۱۸۷۱ اخبار و رویدادها
انتشار کتاب جدید از انتشارات پژوهشگاه تربیت بدنیو علوم ورزشی

کتاب حاضر تالیف دکتر مهدیه ملانوی شمسی عضو هیئت علمی دانشگاه مدرس و بوده که در 77 صفحه به نگارش در آمده است.

خلاصه کتاب:

سرطان سینه شابع ترن سرطان در بین زنان بوده بیشترین مرگ میر در میان سرطان های مرتبط با بانوان مربوط به این بیماری می باشد. ادم لنفاوی مشکلی است که متعاقب بروز این بیماری و درمان های معمول مانند جراحی هایی که منجر به برداشته شدن غدد لنفاوی می شوند، ایجادمی شود. ادم لنفاوی زمانی که مایعات لنف در بازو، پستان، قفسه سینه و دست در سمتی از بدن که دچار سرطان پستان شده است تجمع می یابند، رخ می دهد. این عارضه می تواند بلافاصله بعد از درمان یا سال ها بعد ایجاد شود و همراه با تورم، درد و عفونت می باشد. تجمع مایعات و تورم می تواند باعث درد، کاهش حرکت پذیری عضو، عفونت، مشکلات روحی و روانی و کاهش کیفیت زندگی شود. تشخیص و درمان به موقع فرد مبتلا می تواند در کنترل این وضعیت و بازگرداندن بیمار به زندگی عادی مؤثر باشد. علاوه بر درمان های معمول، برنامه های ورزشی کنترل شده و تحت نظر متخصص می توانند برای درمان ادم لنفاوی و بازگرداندن بیمار به زندگی عادی مورد استفاده قرار گیرند. در کتاب حاضر سعی شده است تمرینات و برنامه هایی ورزشی که می توانند برای این کار مفید باشند به زبانی ساده بیان گردند.

کتاب « راهنمای فعالیتهای ورزشی برای بیماران مبتلا به سرطان پستان با ادم لنفاوی» به قیمت: 200،000 ریال در دسترس دوستداران کتب حوزه علوم ورزشی می باشد.

علاقه‌مندان برای دریافت این کتاب می‌توانند با شماره تلفن‌های 88747884-88747632 داخلی 214 تماس حاصل نمایند.