با همکاری دانشگاه صلاح‌الدین اربیل عراق

وبینار بین‌المللی آشنایی با پژوهش در مدیریت ورزشی برگزار می شود
با همکاری دانشگاه صلاح‌الدین اربیل عراق

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، وبینار آشنایی با پژوهش در مدیریت ورزشی، با مشارکت پژوهشگاه علوم ورزشی، دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه صلاح‌الدین اربیل عراق، گروه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه کردستان و انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران – شاخه استان کردستان روز چهارشنبه اول بهمن‌ماه 99 از ساعت 14:00 الی 15:30 دقیقه برگزار خواهد شد.

در این وبینار موضوعاتی همچون: آشنایی با ظرفیت‌های پژوهش در مدیریت ورزشی در ایران و عراق، آشنایی با سازمان‌های پژوهشی ورزشی در ایران و عراق و همچنین آشنایی با روش‌های پژوهش در مدیریت ورزشی ارائه خواهد شد.

دکتر محسن اسمعیلی سرپرست پژوهشکده مدیریت ورزشی پژوهشگاه، دکتر سردار محمدی عضو هیات علمی دانشگاه کردستان و دکتر اُذر سعدی اسماعیل استادیار دانشگاه صلاح الدین عراق  در این وبینار سخنرانی خواهند داشت.

حضور در این وبیناراز طریق لینک https://session.ssrc.ac.ir/pazhuhesh (با استفاده از نرم‌افزار ادوبی کانکت) برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و صرفاً جهت صدور گواهی نیاز به پرداخت هزینه محدودی می‌باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن: 88747884 داخلی 411 تماس حاصل نمایند.

برای ثبت نام اینجا کلیک نمایید

کلید واژه ها: وبینار پژوهش مدیریت ورزشی