انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه علوم ورزشی و وب سایت ورزش۳ وابسته به موسسه محتوی پردازان فرا کاو

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۵۰ معاونت فناوری اخبار و رویدادها
تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشگاه علوم ورزشی و موسسه محتوی پردازان فرا کاو با حضور نمایندگان دو طرف منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، طی نشستی که با حضور دکتر علی شریف نژاد سرپرست و دکتر محمد شریعت زاده معاون فناوری از پژوهشگاه علوم ورزشی و دکتر محمدصادق شاملو مدیرعامل، پژمان راهبر سردبیر و امیر تاجیک مدیر اجرایی موسسه محتوی پردازان فرا کاو در محل پژوهشگاه برگزار شد تفاهم‌نامه همکاری مابین مسئولان دو مرکز به امضا رسید.
در این نشست درزمینهٔ کمک به شناسایی، حمایت و هدایت استارت آپ ها، تیم‌ها، واحدهای فناور، نوآوران و مخترعین در حوزه علوم و فناوری‌های ورزشی، تلاش در جهت جلب سرمایه‌گذار برای استارت آپ ها و تیم‌های فناور منتخب باهدف توسعه و تجاری‌سازی محصولات و برگزاری همایش، سمینار و کنفرانس‌های مشترک و همچنین شناسایی نیازهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری صنعت ورزش کشور و ارتباط آنها با جامعه دانشگاهی و علمی کشور باهدف پاسخ به نیازها بحث و تبادل‌نظر شد.
در ادامه این دیدار بخش‌های مختلف آزمایشگاه‌های پژوهشگاه علوم ورزشی، امکانات موجود، خدمات عمومی و تخصصی قابل‌ارائه در آن و نحوه ارائه خدمات مختلف تخصصی در آزمایشگاه مرکزی معرفی شد. برودی جزئیات بیشتر تفاهم نامه به اطلاع خواهد رسید.

کلید واژه ها: مرکزنوآوری تفاهم نامه ورزش 3