فراخوان شرکت در مسابقه طراحی نشان (لوگو)

۱۰ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۹ کد : ۴۶۵ اخبار و رویدادها دفتر همکاری های بین الملل
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در نظر دارد جهت طراحی لوگو برتر برای جایزه بین‌المللی پژوهشگاه اقدام نماید.
فراخوان شرکت در مسابقه طراحی نشان (لوگو)

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، چهارمین دوره جایزه بین‌المللی پژوهشگاه تحت عنوان جایزه بین‌المللی پژوهشگران جوان پژوهشگاه علوم ورزشی ایران "ICSSRI-Young Investigators Award" در سال جاری و هم‌زمان با برگزاری دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی پژوهشگاه در نظر دارد جایزه بین‌المللی چهارم و همچنین جایزه‌های بعدی مرتبط در این پژوهشگاه را با الگو گیری از روند برگزاری جایزه‌های مشابه بین‌المللی که توسط کالج آمریکایی طب ورزش (ACSM) و کالج اروپایی علوم ورزشی (ECSS) برگزار می‌گردد با موضوعی فراگیرتر و به‌طور موازی با همایش‌های آتی بین‌المللی پژوهشگاه در برنامه کار خود قرار دهد. ازین رو مقرر گردید تا یک لوگوی ثابت به این منظور برای جایزه بین‌المللی پژوهشگاه طراحی و رونمایی گردد.

بدین‌وسیله از تمام اساتید، دانشجویان، طراحان، هنرمندان حوزه گرافیک، هنرجویان و دیگر علاقه‌مندان به شرکت در این فراخوان دعوت می‌شود طرح پیشنهادی خود را تا پایان وقت اداری سی‌ام شهریورماه سال جاری با رعایت ویژگی‌ها و توضیحات ارائه‌شده از طریق پست الکترونیکی به نشانی: ssrc.intoffice@gmail.com ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های: 88747884-88747793 داخلی 411 یا 117 تماس حاصل نمایند.

مشخصات طرح:
•    طرح باید در عین سادگی و گویایی از وجوه فنی و هنری زیبایی‌شناختی بهره‌مند باشد.
•    طرح می‌تواند به‌صورت نوشتاری، تصویری و یا ترکیبی باشد.
•    طرح می‌بایست مفهوم و تصویری از فضای آکادمیک و اجرایی پژوهشگاه را تداعی کند.
•    طرح می‌بایست قابلیت استفاده در مجامع و ارتباطات بین‌المللی را داشته باشد.
•    عدم شباهت و یا اشاره مستقیم و غیرمستقیم به لوگوهای ثبت‌شده سایر سازمان‌های داخلی و خارجی الزامی است؛ بدیهی است در صورت عدم رعایت این اصل، طرح ارسالی از فراخوان حذف‌شده و کلیه مسئولیت قانونی و حقوقی ناشی از آن بر عهده شرکت‌کننده در فراخوان خواهد بود.
•    طرح باید قابلیت استفاده در ابعاد کوچک و بزرگ و همچنین فرمت‌های چاپی و دیجیتالی رنگی و تک‌رنگ را داشته باشد.
•    هر فرد و یا شرکت مجاز به ارسال حداکثر ۳ طرح برای شرکت در فراخوان است.
•    فایل‌ها می‌بایست در قالب TIF و PSD با وضوح ۳۰۰ DPI و با مد رنگی CMYK تهیه شوند.

تقویم فراخوان:

•    مهلت ارائه آثار: 1399/06/30
•    تاریخ اعلام نتایج: 1399/07/15

•  زمان و مراسم رونمایی از اثر برگزیده متعاقباً اعلام وجایزه نقدی و هدیه پژوهشگاه به رسم یادبود به طراح برگزیده اعطا می شود و از طرح پیشنهادی برگزیده به‌عنوان لوگوی این جایزه بین‌المللی استفاده خواهد شد.

کلید واژه ها: فراخوان مسابقه طراحی نشان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی