کارگاه تخصصی " حقوق کاربردی ورزشی " برگزار می‌شود

۰۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۰۵ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی، کارگاه تخصصی " حقوق کاربردی ورزشی " را برگزار می‌کند
کارگاه تخصصی " حقوق کاربردی ورزشی " برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، باهدف ارتقای دانش تخصصی مدیران، سرپرستان، داوران، مربیان، دانشجویان و علاقه‌مندان به حقوق ورزشی، کارگاه تخصصی " حقوق کاربردی ورزشی " در تاریخ 14 آذرماه 98 در محل پژوهشگاه تربیت‌بدنی برگزار می‌شود

در این کارگاه تخصصی موضوعاتی همچون: آشنایی با ساختار ورزش و ماهیت حقوقی نهادهای ورزشی، تحلیل حقوقی مواد قانونی موجود در قوانین کشور و قوانین بین‌المللی مرتبط با حوزه ورزش، مبانی کاربردی مالیات، بیمه، حقوق کار و تأمین اجتماعی در ورزش، حقوق اقتصادی و تجارت در ورزش، قراردادهای ورزشی و مهارت‌های نگارش آن و همچنین شیوه‌های حل اختلاف و مراجع رسیدگی به دعاوی ورزشی توسط مدرسان ارائه خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این کارگاه به سامانه کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی پژوهشگاه به نشانی: workshop.ssrc.ac.ir مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 88909509 داخلی: 444 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: کارگاه تخصصی حقوق کاربردی ورزشی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی