کارگاه تحلیل داده‌های کمی با نرم‌افزار اس پی اس اس برگزار می شود

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۷ کد : ۱۸۸ اخبار و رویدادها
کارگاه تحلیل داده‌های کمی با استفاده از نرم‌افزار اس پی اس اس توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی برگزار خواهد شد.
کارگاه تحلیل داده‌های کمی با نرم‌افزار اس پی اس اس برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، دکتر مصطفی افشاری مدیر برگزاری دوره اظهار کرد: کارگاه دوروزه تحلیل داده‌های کمی با نرم‌افزار SPSS در تاریخ اول و دوم آبان ماه برگزار خواهد شد. در این دوره شرکت‌کنندگان در روز اول: آزمون‌های توصیفی، آزمون‌های همبستگی، آزمون مقایسه میانگین‌ها، مطالعات موردی‌ و در روز دوم: تحلیل عاملی اکتشافی، آزمون‌های مداخله، هنجاریابی و روان‌سنجی‌‌ را فرامی‌گیرند.
 وی گفت: این کارگاه دو روزه  طوری طراحی‌شده است تا دانشجویان امکان انتخاب و ثبت نام در روز اول و دوم را به صورت جداگانه داشته باشند.
شایان ذکر است: در این دوره شرکت‌کنندگان ضمن بهره‌مندی از تجارب استادان مجرب و بنام حوزه آمار در علوم ورزشی در آموزش سرفصل‌های دروس، می توانند به بررسی مطالعات موردی و رفع اشکالات و نواقص مطالب مورد نظر در این حوزه بپردازند.
علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سامانه کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی پژوهشگاه به نشانی: workshop.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن 02188904187 (داخلی 444)‌ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: کارگاه تحلیل داده‌های کمی با نرم‌افزار SPSS دکتر مصطفی افشاری