کارگاه آموزشی کینزیوتیپینگ برگزار شد

۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۹ کد : ۱۲۳ معاونت فرهنگی و اجتماعی اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی کینزیوتیپینگ با حضور جمعی از مربیان، ورزشکاران و دانشجویان تربیت‌بدنی برگزار شد.
کارگاه آموزشی کینزیوتیپینگ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، کارگاه آموزشی کینزیوتیپینگ (شیوه تیپ کردن عضلات جهت پیشگیری و کمک به درمان آسیب)، با حضور جمعی از مربیان، ورزشکاران و دانشجویان تربیت‌بدنی برگزار شد.
در این کارگاه جدیدترین متد کمک درمانی در ورزش پرداخته شد و شیوه‌های تیپ عضلات مختلف برای دانشجویان توسط دکتر هومن مینو نژاد عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران تشریح شد.
سرفصل‌های این کارگاه شامل آشنایی با مقدمات کینزیوتیپینگ، موارد کاربرد و اصول اجرای کینزیوتیپینگ برای اندام فوقانی و اندام تحتانی بود. در دوره مذکور فراگیران به‌صورت عملی با نحوه انجام کینزیوتیپنگ آشنا شدند.
بهبود عملکرد ورزشی و کاهش آسیب‌های ورزشی همواره هدف مشترک ورزشکاران و مربیان بوده است. کینزیوتیپینگ به‌عنوان یکی از روش‌های غیرتهاجمی در پیشگیری و درمان آسیب‌های ورزشی مورداستفاده قرار می‌گیرد. به‌کارگیری از این روش در بخش‌های مختلف بدن باهدف بهبود عملکرد، کاهش درد، محافظت و حمایت از بخش آسیب‌دیده و جلوگیری از آسیب‌های بیشتر صورت می‌گیرد.