پژوهشگاه تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی دعوت به همکاری می‌نماید

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۰ کد : ۱۱۱ اخبار و رویدادها
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشجویان علاقه مند به فعالیت‌های داوطلبانه را به همکاری دعوت می‌نماید
پژوهشگاه تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی دعوت به همکاری می‌نماید

پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه امور همکاری‌های علمی و بین‌المللی از بین افراد واجد شرایط، دانشجو و یا فارغ‌التحصیل را به شکل پاره‌ وقت (دو روز در هفته) به‌صورت داوطلب دعوت به همکاری می‌نماید
مهارت‌های موردنیاز:
آشنایی با زبان انگلیسی
آشنایی با روش‌های جستجو در اینترنت
واجدین شرایط می‌توانند نامه درخواست و رزومه کاری خود را با تأکید بر مهارت‌های ذکرشده حداکثر تا 30 مردادماه سال جاری از طریق پست الکترونیک به نشانی: info@ssrc.ac.ir ارسال نمایند.

کلید واژه ها: همکاری داوطلبانه امور همکاری های بین المللی

فریبا ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۱
من ارشد روانشناسی ورزشی هستم و ۲۸سال سابقه کاری آموزش و پرورش و دانشگاه و مسلط به searching هستم و زبان در حد محاوره و گاها تخصصی را دارا هستم ولی شهرستان هستم ، آیا میتونم کمک برای علوم ورزشی و پژوهشهای آن باشم ؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۰

با سلام و احترام لطفا با شماره 8874793 داخلی 117 تماس حاصل نمایید.