معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی

سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم ورزشی

مشخصات مرتبه علمی :
  • استادیار پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • دکتري تخصصی: رفتار حرکتی (رشد و تکامل و یادگیری حرکتی)، دانشگاه: تهران، سال:  1392
  • عنوان رساله دکتری: تاثیر یک دوره برنامه تمرنی منتخب بر مهارت های ادراکی- حرکتی و خصوصیات جسمانی افراد سندرم داون
  • فلوشیپ: در دانشگاه فورو ایتالیکو و ساپینزا ایتالیا به مدت چهار ماه در سال 2012 با عنوان
Physical education for people with disability in inclusive educational system
  • شرکت در دوره بیست روزه با عنوان Sport and Disability در سه ایالت کشور آمریکا (نوامبر  2015)
وضعیت شغلی:
  • سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی  پژوهشگاه
  • عضو هیات‌علمی پژوهشگاه ، فعالیت  درزمینۀ شیوه‌های نوین توان‌بخشی افراد کم‌توان با اختلالات مختلف، مانند سندرم داون، اختلال طیف اوتیسم، بیش‌فعالی ‌نقص توجه و افراد کم‌توان ذهنی.
  • دبیر کل المپیک ویژه ایران
 افتخارات دانشگاهی:
  • برگزیده کتاب برتر سال در شانزدهمین جشنواره ی کتاب سال دانشجویی در حوزه ی علوم انسانی و اجتماعی در 26 آبان 1388 کتاب با عنوان"مواد نیروزا: یافته ها، تاثیرات و مضرات".
  • برگزیده کتاب برتر سال در بیست و یکمین جشنواره ی کتاب سال دانشجویی در حوزه ی علوم انسانی و اجتماعی
  • عضو بنیاد ملی نخبگان کشوری
  • سابقه مربیگری و قهرمانی ورزشی در رشته کاراته طی سالهای 1373 تا 1382