کد خبر: 33291 تاریخ انتشار : 1396/7/16-9:56:28

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

گشایش دومین نمایشگاه دستاورد‌های آموزش عالی در حوزه مدیریت سبز
دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در محل سازمان برنامه‌وبودجه آغاز به کارکرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نمایشگاه ۳۸ دانشگاه و مرکز پژوهشی آخرین دستاوردهای خود را در حوزه مدیریت سبز به نمایش گذاشته‌اند.
دکتر سید ضیا هاشمی سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در سازمان برنامه‌وبودجه کشور، در آئین گشایش دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز شرکت کرد.
این نمایشگاه با حضوردکترعیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ،دکتر حسین عسکریان ابیانه معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر واعظ مهدوی معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه‌وبودجه افتتاح شد.