کد خبر: 35161 تاریخ انتشار : 1397/8/17-13:48:28

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

کتاب « مبانی مدیریت ورزشی » منتشر شد
کتاب « مبانی مدیریت ورزشی » اثر دکتر حمید قاسمی، دکتر سارا کشکر، دکتر نازنین راسخ منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، کتاب « مبانی مدیریت ورزشی» تألیف: دکتر حمید قاسمی دانشیار دانشگاه پیام نور، دکتر سارا کشکردانشیار دانشگاه علامه طباطبایی و دکتر نازنین راسخ استادیار پژوهشگاه علوم ورزشی منتشر شد
کتاب مذکور شامل ده فصل تحت عناوین: "مبانی مفهومی مدیریت ورزش"،" مبانی نظری مدیریت ورزش"، " مبانی برنامه‌ریزی در ورزش"،" مبانی سازمان‌دهی در ورزش"، " مبانی مدیریت منابع انسانی و مالی در ورزش"،" مبانی هدایت و رهبری در ورزش"،" مبانی نظارت و ارزیابی در ورزش"،" مبانی فرهنگ‌سازمانی در ورزش"،" مبانی ارتباطات در سازمان"،" آشنایی با گرایش‌های تخصصی در مدیریت ورزش می‌باشد.
ضرورت کاربرد مدیریت ورزشی در حوزه‌های مختلف ورزشی در حال افزایش است. از سوی دیگر سازمان‌های تجاری، غیرانتفاعی و دولتی درزمینهٔ ورزش به دنبال به‌کارگیری افراد متخصص و مجرب در حوزه مدیریت ورزشی هستند. چالش بین برتری "تجربه یا علم" در مدیریت ورزشی همچنان موردبحث محافل است. بهترین نتیجه می‌تواند حاصل تلفیق "تجربه با علم" یا علم باتجربه" برای پیشبرد امور ورزشی باشد، یعنی کسانی که به‌عنوان دانشجو یا علاقه‌مند به مدیریت ورزشی، وارد وادی علوم ورزشی می‌شوند باید با کسب تجربه در محیط واقعی، در جریان عملی کردن مبانی نظری قرار گیرند. در غیر این صورت، بعد از فارغ‌التحصیلی شاهد افرادی صرفاً تئوری خواهیم بود که اغلب نظراتی غیرقابل اجرا یا بسیار دشوار برای اجرا در محیط واقعی ورزش خواهند داشت.
در سراسر این کتاب تلاش شده است تا دانشجویان تربیت‌بدنی و علوم ورزشی همراه با آشنایی با مبانی علمی مدیریت در ورزش، رویکردی کاربردی و عملی را دنبال کنند. محتوای کاربردی متن آسان کتاب تلاش دارد تا فرصت بهره‌وری استفاده مدیران تجربی ورزش از مبانی عملی این حوزه را فراهم کند.
کتاب «مذکور» در 176 صفحه و به قیمت: 175،000 ریال به‌تازگی منتشرشده است.