کد خبر: 35157 تاریخ انتشار : 1397/8/13-13:17:31

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

نخستین نشریه تخصصی انگلیسی پژوهشگاه علوم ورزشی راه‌اندازی شد
نخستین نشریه تخصصی انگلیسی Exercise and Health Science پژوهشگاه علوم ورزشی راه‌اندازی شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، نخستین نشریه تخصصی انگلیسی Exercise and Health Science به صاحب‌امتیازی پژوهشگاه علوم ورزشی راه‌اندازی شد.
پژوهشگران، متخصصان و دانشجویان می‌توانند با ارسال مقالات خود به این نشریه که زیر نظر معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی منتشر می‌شود، نتایج پژوهش‌ها و تجربیات خود در حوزه فیزیولوژی ورزشی، طب ورزش، آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی و بیومکانیک را در اختیار سایر پژوشگران، اساتید و دانشجویان قرار دهند.
علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به سامانه نشریه به نشانی jehs.ssrc.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن:  88747884 داخلی 411 سرکار خانم محمدحسن تماس حاصل نمایند.