کد خبر: 33886 تاریخ انتشار : 1397/4/19-12:8:37

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

مصاحبه تخصصی استارت آپ ها و هسته‌های فناور ورزشی ایران انجام شد
مصاحبه تخصصی به منظورحمایت از شرکت های دانش بنیان ، استارت آپ های ورزشی، هسته های فناور و افراد مخترع و صاحبان ایده در محل مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، مصاحبه تخصصی از شرکت های دانش بنیان ، استارت آپ های ورزشی، هسته های فناور و افراد مخترع و صاحبان ایده در محل مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران برگزار شد.
دکتر محمد شریعت زاده معاون فناوری پژوهشگاه بابیان این خبر افزود، پس از فراخوان اولیه برای برخورداری از حمایت‌های اولین مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران؛ درخواست‌های بیش از 70 شرکت دانش بینان، استارت آپ ورزشی، هسته فناور و افراد مخترع و صاحب ایده توسط دبیرخانه مرکز نوآوری دریافت شد که از این تعداد 27 طرح نرم‌افزاری و سخت‌افزاری توسط شورای مرکز انتخاب و طی روزهای 16 و 17 تیرماه با حضور در مرکز نوآوری به دفاع از طرح‌ها و ایده‌های فناورانه خود پرداختند.
 در بین ارائه‌کنندگان، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، دانشجویان علوم ورزشی و فنی مهندسی از استان‌های مختلف کشور همچون تهران، خوزستان، تبریز، کیش، مشهد، بیرجند، گرگان و ... حضور داشتند. دکتر شریعت زاده افزود: شاخص‌هایی همچون نوآوری و گام ابتکاری، دارا بودن تیم کاری، قابلیت تجاری‌سازی و دانش فنی طرح‌ها به‌صورت تخصصی بررسی و به‌زودی با جمع‌بندی نظرات اعضای شورای مرکز نوآوری، اقدام به عقد قرارداد حمایتی با منتخبین نهایی خواهد شد.
لازم به ذکر است که مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران، با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان اولین مرکز تخصصی حوزه فناوری‌های ورزشی (سخت‌افزاری و نرم‌افزاری) در ایران راه‌اندازی شده است.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های زیر تماس حاصل نمایند.
 88923709، 88909509 داخلی 456،442 و 451
نشانی: تهران- میدان هفت‌تیر، خیابان کریم‌خان زند، ابتدای خیابان آبان (عضدی) شمالی. پلاک 76 طبقه 4.