کد خبر: 35107 تاریخ انتشار : 1397/7/29-23:31:15

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

مراسم انعقاد قرارداد با فناوران بخش علوم ورزشی برگزار شد
مراسم انعقاد قراردادهای حمایتی با اولین تیم‌های فناور منتخب پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی در سومین روز هفته تربیت‌بدنی و ورزش، مراسم انعقاد قراردادهای حمایتی با استارت آپ ها و واحد های فناورمرکز ملی نوآوری فناورهای ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی با حضور دکتر علی شریف نژاد سرپرست پژوهشگاه، دکتر رضا قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک، دکتر محمد شریعت زاده معاون فناوری، آقای عبدا... آقاجانی معاون مالی و اداری و تنی چند از مدیران پژوهشگاه در جمع فناوران بخش علوم ورزشی و اصحاب رسانه برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر شریف نژاد ضمن خوش‌آمد گویی و قدردانی از حضور میهمانان در پژوهشگاه، هفته تربیت‌بدنی و ورزش را به اساتید، پژوهشگران، پیشکسوتان مربیان، ورزشکاران و تمامی متصدیان ورزش کشور تبریک گفت. ایشان در این مراسم از زحمات آقای دکتر قراخانلو رئیس سابق پژوهشگاه و همچنین معاونین فناوری و اداری مالی پژوهشگاه برای تحقق فعالیت‌های بخش فناوری تشکر کرد.
سرپرست پژوهشگاه علوم ورزشی در ادامه این مراسم اظهار کرد: امروز یک روز تاریخی در حوزه فناوری های پژوهشی در پژوهشگاه محسوب می شود به این دلیل که مرکز فناوری ها و نواوری های ورزش ایران به طور منسجم و در قالب یک تشکل سازمانی از 12 عنوان طرح فناورانه پژوهشی با مبلغی بالغ‌ بر 200 میلیون تومان حمایت‌ می کند که امیدوارم محصولات این طرح‌ها در آینده نزدیک در پژوهشگاه رونمایی و به جامعه ورزش کشور معرفی شوند.
وی افزود پژوهشگاه علوم ورزشی با یک رویکرد ملی این تسهیلات و فضای اجرای کار را در اختیار محققان جوان کشور قرار داده است تا بتوانند طرح‌ها و ایده‌های خود را به محصول تبدیل کنند  که در بین این افراد اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و فارغ‌التحصیلان جوان مقطع دکترا و کارشناسی ارشد از گرایش های مختلف علوم فنی مهندسی و علوم ورزشی حضور دارند.
در ادامه این جلسه دکتر رضا قراخانلو رئیس آکادمی ملی المپیک با اشاره به اهمیت علوم ورزشی در جامعه گفت: امروزه در دنیا علوم ورزشی با فناوری و تکنولوژی درهم‌آمیخته است. وی گفت: پژوهشگاه با اقداماتی که انجام داده توانسته مفهوم علوم ورزشی و فناوری استفاده از آن را به‌خوبی در جامعه نهادینه کند.
رئیس آکادمی ملی المپیک ادامه داد: شاید در سالیان قبل نیز این اتفاق می‌افتاد ولی به‌صورت متمرکز نبوده ولی پژوهشگاه علوم ورزشی توانسته با اتکا به نیروهای متخصص و جوان خود به‌صورت خیلی سازمان‌دهی شده فعالیت‌های فناوری در ورزش را در جامعه ساری و جاری نماید.
وی تصریح کرد: همه در پژوهشگاه درگیر یک کار تاریخی هستیم و باید برای به ثمر نشستن این کار صبر، نشاط و تلاش تاریخی داشته باشیم. ما به دستاوردهای پژوهشگاه و پژوهشگران این حوزه در آکادمی ملی المپیک نیاز داریم.
سپس دکتر محمد شریعت زاده معاون فناوری پژوهشگاه ضمن ارائه گزارشی از شروع به کار مرکز ملی نوآوری و فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه مراحل دریافت و فرایند داوری طرح‌های دریافتی را به تشریح برای حضار معرفی نمود.
 در پایان این مراسم قراردادهای مربوط به حمایت‌های مالی پژوهشگاه با فناوران این حوزه توسط دکتر علی شریف نژاد سرپرست پژوهشگاه علوم ورزشی و اولین گروه‌های فناور منتخب به امضا رسید.

دانلود فیلم