کد خبر: 32742 تاریخ انتشار : 1395/10/18-14:19:38

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

با حضور رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی،معاون فناوری و ارتباط با جامعه پژوهشگاه قرارداد حمایت مالی پژوهشگاه علوم ورزشی از منتخبان ایده بازار فناوری و تجهیزات ورزشی منعقد شد .
 به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، روز شنبه، 18 دی‌ماه با برگزاری مراسمی در سالن اجتماعات پژوهشگاه و با حضور دکتر رضا قراخانلو رئیس پژوهشگاه ، دکتر حمید آقا علی نژاد معاون فناوری و ارتباط با جامعه و تنی چند از مدیران پژوهشگاه و اصحاب رسانه قرارداد حمایت مالی پژوهشگاه علوم ورزشی از منتخبان ایده بازار فناوری و تجهیزات ورزشی به امضاء رسید .
بر اساس این قرارداد از تولید « دستگاه پرتابل شبیه‌ساز قایق‌رانی»طرح خانم زهره اریسیان فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران رشته طراحی صنعتی،« پنجه پیشرفته کربنی برای دویدن معلولین» طرح آقای هادی نوروزیان فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی رشته مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی،« ساخت دستگاه اندازه‌گیری در لحظه جابجایی، ضربان قلب و سرعت ورزشکاران»  طرح آقای محمد حیدری فارغ‌التحصیل کارشناسی دانشگاه آزاد رشته الکترونیک و تولید « ربات هوشمند توان‌بخشی اندام تحتانی» طرح : آقای اکبر محمدعلیزاده دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی رشته مخابرات توسط پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حمایت می‌شود.
در حاشیه این مراسم دکتر قراخانلو در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما اظهار کرد: درمجموع برای ساخت نمونه نهایی  4 طرح منتخب 110 میلیون تومان اختصاص داده شد و چنانچه این طرح در مسیر تجاری‌سازی قرار گرفت از حمایت‌های بیشتر مادی و معنوی پژوهشگاه بهره‌مند خواهند شد . وی گفت : مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی ایران نیز که به‌طور ویژه به حوزه ورزش خواهد پرداخت به‌زودی راه‌اندازی می‌شود که در این مرکز از صاحبان ایده و نوآوری‌های حوزه ورزش در قالب تسهیلات مادی و معنوی حمایت می‌شود تا به شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شوند.
 شایان‌ذکر است : جشنواره ایده بازار فناوری و تجهیزات ورزشی خرداد با معرفی 160 ایده برگزار شد که درنهایت صاحبان 4 طرح منتخب در این جلسه با پژوهشگاه علوم ورزشی قرارداد مالی امضا کردند.