کد خبر: 35043 تاریخ انتشار : 1397/7/15-10:25:51

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم و پژوهشگاه علوم ورزشی
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی ، بر اساس رایزنی‌های انجام‌گرفته و برای رفع نیازهای پژوهشی دستگاه‌های اجرایی کشور، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی قصد دارد سه عنوان طرح پژوهشی به صورت مشترک با اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم اجرا نماید. برای انجام این اقدام مشترک همه همکاران عضو هیات علمی دانشگاه‌های کشور می‌توانند در یک فضای رقابتی اقدام به ارسال پیشنهاد پژوهشی نمایند.
بر اساس مذاکرات انجام‌شده با اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مقررشده است تا سه عنوان طرح پژوهشی با عناوین زیر به صورت مشترک با پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی انجام شود. لذا در راستای استفاده از همه ظرفیت‌های ملی در اجرای پژوهش‌های حوزه علوم ورزشی، از همکاران محترم عضو هیات علمی دانشگاه‌های کشور دعوت می‌شود تا در صورت تمایل، نسبت به تهیه و ارسال پیشنهادِ پژوهشی (بر اساس RFP های ضمیمه‌شده در ذیل خبر) تا تاریخ 20 آبان سال جاری در سامانه پژوهش پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به نشانی :  is.ssrc.ac.irr اقدام نمایند. لازم به ذکر است پروپوزال‌های ارسالی در یک فضای رقابتی و با نظارت پژوهشگاه و نماینده اداره کل تربیت بدنی موردبررسی قرارگرفته و بهترین پیشنهادِ تحقیقی برای عقد قرارداد انتخاب خواهد شد.
1- آسیب‌شناسی المپیادهای ورزشی دانشجویی و ارائه الگو
2- نظارت و ارزیابی عملکرد ادارات کل تربیت بدنی و فوق‌برنامه دانشگاه‌های کشور