کد خبر: 33771 تاریخ انتشار : 1396/12/27-9:40:2

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

سومین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی‌های حرکتی و ورزش‌های متناسب رشدی کودکان برگزار می‌شود.
سومین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی‌های حرکتی و ورزش‌های متناسب رشدی کودکان اردیبهشت‌ماه سال 97 برگزار خواهد شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، پس از برگزاری موفق دو دوره از این رویداد و تقاضای زیاد متقاضیان این حوزه، سومین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی‌های حرکتی و ورزش‌های متناسب رشدی کودکان باهدف دانش‌افزایی مربیان و علاقه‌مندان به حوزه فعالیت بدنی، بازی و ورزش کودکان زیر سنین پیش‌دبستانی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، انجمن بین‌المللی بازی و مشارکت فعالانه انجمن بازی‌ها و ورزش کودکان فدراسیون ورزش‌های همگانی، سازمان بهزیستی کشور و دیگر نهادهای مرتبط با حضور اساتید داخلی و مدرس برجسته بین‌المللی از 14- 12 اردیبهشت‌ماه سال 1397 در تهران برگزار خواهد شد.
در این دوره شرکت‌کنندگان با اصول طراحی برنامه‌های بازی و ورزش کودکان، ورزش مادر (پدر) و کودک، بازی‌های رشد حرکتی و ادراکی حرکتی حرکات پایه، آگاهی فضای زمانی، ریتم هماهنگی بین اندامی به‌صورت تئوری و عملی، طراحی و ساخت ابزارهای بازی و ورزش کودکان به‌صورت عملی، اصول مدیریت کلاس‌های بازی و ورزش، بازی‌های اصلاحی برای کودکان دچار مشکلات کف پا و انحراف ستون فقرات و گردن را به‌صورت تئوری و عملی فرا خواهند گرفت.
شایان‌ذکر است به شرکت‌کنندگان در این دوره گواهینامه بین‌المللی اعطا خواهد شد.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشترمی توانند با دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی پژوهشگاه علوم ورزشی با شماره تلفن‌های: 88747884-88747836-88747632 داخلی 411 باخانم محمدحسن تماس حاصل نمایند.