کد خبر: 33803 تاریخ انتشار : 1397/2/4-15:37:32

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

جذب دانشجوی دکتری بورسیه اعزام به خارج توسط پژوهشگاه علوم ورزشی
جذب دانشجوی دکتری بورسیه اعزام به خارج توسط پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی
بدینوسیله به اطلاع شرکت کنندگان در آزمون سراسری دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1397 می رساند، پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در نظر دارد در دو رشته تربیت بدنی- رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی (روانشناسی ورزشی) و رشته علوم اجتماعی (جامعه شناسی ورزشی) در هر رشته یک نفر را به صورت بورسیه اعزام به خارج جذب نماید.
 متقاضیان می توانند در زمان انتخاب رشته های تحصیلی این دو رشته را انتخاب نمایند. لازم به ذکر است شرایط و ضوابط رشته های بورس اعزام به خارج در بند (ل) دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون دوره دکتری «Ph.D» سال 1397 مشخص گردیده است.
شایان ذکر است زمان و فرآیند انجام مصاحبه از طریق سایت پژوهشگاه به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 88747793-88747836 داخلی 115 با آقای دکتر حسین زارعیان تماس حاصل نمایند.