کد خبر: 32744 تاریخ انتشار : 1395/10/18-8:49:2

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

تمدید مهلت ارسال چکیده مقاله به " دومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها "
مهلت ارسال چکیده مقاله به " دومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها " تا پایان دی‌ماه 95 تمدید شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دبیرخانه " دومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها " با اعلام تمدید زمان ارسال چکیده مقاله به این همایش تأکید کرد: با توجه به میزان استقبال و تماس‌های مکرر متقاضیان برای شرکت در این همایش ملی، مهلت ارسال چکیده مقاله به دبیرخانه همایش تا پایان دی‌ماه 95 تمدید شد.
گفتنی است، دومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران در تاریخ 19 و 20 اسفندماه سال جاری باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم برگزار می‌شود.
ورزش و سرطان، ورزش و بیماری‌های متابولیک، ورزش و پوکی استخوان، ورزش وانسدادعروقی، ورزش و التهاب، ورزش و بیماری‌های تحلیل عصبی و ورزش و بیماری‌های خود ایمنی از مهم‌ترین محورهای این همایش خواهد بود.
حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی فرصت مغتنمی برای ارتقاء سطح علمی- کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه ورزش و بیماری‌ها را فراهم می‌آورد. هم‌چنین برگزاری نشست‌های جانبی در قالب کارگاه‌های علمی تخصصی، چالش‌ها و چشم‌اندازهای جدیدی را در این حوزه به‌ویژه برای پژوهشگران جوان و تصمیم‌ سازان کشور ترسیم خواهد کرد.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس nced.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.