کد خبر: 33443 تاریخ انتشار : 1396/9/1-10:32:17

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

تمدید مهلت ارسال مقاله به یازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی
مهلت ارسال چکیده مقالات برای شرکت در یازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، نظر به استقبال دانشجویان و پژوهشگران و درخواست‌های مکرر برای تمدید مهلت ارسال مقاله برای حضور دریازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی، این فرصت تا پایان روز جمعه 10/01/ 1396 تمدید شد.
علاقه‌مندان به حضور در این همایش، می توانند در تاریخ تعیین‌شده، نسبت به ارسال چکیده آثار خود اقدام نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت همایش مراجعه نمایند.
شایان‌ذکر است، یازدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی اردیبهشت‌ماه سال 1397 با محورهای فیزیولوژی و تغذیه، رفتار حرکتی و روان‌شناسی، بیومکانیک، مهندسی و فناوری، آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی، مدیریت، ارتباطات، اقتصاد و گردشگری، جامعه‌شناسی، حقوق، تاریخ و فلسفه و تعلیم و تربیت در تهران برگزار می‌شود.