کد خبر: 33259 تاریخ انتشار : 1396/6/20-1:39:44

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

اولین دوره آمار و روشهای پژوهش کاربردی در علوم ورزشی برگزار می شود
اولین دوره آمار و روشهای پژوهش کاربردی در علوم ورزشی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، اولین دوره آمار و روشهای پژوهش کاربردی در علوم ورزشی از تاریخ 26 تا 30 شهریور ماه 96  برگزار می شود، در این دوره پژوهشگران و دانشجویان مفاهیم آمار و روش پژوهش ، انواع روش های پژوهش (توصیفی،تجربی، همبستگی و...)،انواع آزمون های همبستگی،مداخله ومقایسه در نرم افزارSpss وتحلیل مطالعه موردی در انواع تحقیقات علوم ورزشی را فرا می گیرند. حضور در این دوره برای اعضای هیات علمی دانشگاهها،پژوهشگران، دانشجویان و کسانی که قصد تدریس در آمار یا فعالیت های آماری را دارند توصیه شده است.
علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه  Workshop.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند .