کد خبر: 35040 تاریخ انتشار : 1397/7/11-12:34:28

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

اولين توركنفرانس ورزش سالمندي برگزار می شود
اولين توركنفرانس ورزش سالمندي 30 مهر ماه 97 برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، اولين تورکنفرانس ورزش سالمندي به منظور آشنايي با نیازمندی‌ها، ملاحظات فعاليت بدني و نحوه ارزيابي و تجويز تمرينات ورزشي در دوران سالمندي در تاریخ 30 مهرماه 97 با همکاری پژوهشگاه علوم ورزشي و آسايشگاه خيريه كهريزك استان البرز برگزارمي شود.
در این تورکنفرانس یک‌روزه نشست‌های تخصصی با سخنرانی دکتر محمدحسین عليزاده (استاد دانشگاه تهران) و دكتر احمد دلبري (رئیس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی)، و بازديد از آسایشگاه سالمندان كهريزك انجام خواهد شد.
همچنین كارگاه آموزشي توسط دكتر حسن دانشمندي (رئيس انجمن آسیب‌شناسی ورزشي و حركات اصلاحي) برگزار خواهد شد.
دكتر حامد عباسي عضو هیات علمی و مدير آموزش‌های آزاد پژوهشگاه علوم ورزشي، اهميت و ضرورت فعاليت بدني و ورزش براي سالمندان را یکی ازمهمترین اهداف برگزاري اين تورکنفرانس دانست و افزود: آشنايي و آموزش عملي و کاربردی به منظور تربيت نيروي متخصص براي حوزه ورزش سالمندي از دیگر اهداف این تورکنفرانس می‌باشد
 خاطرنشان می‌شود به شرکت‌کنندگان گواهي معتبر حضور در تور کنفرانس و كارگاه آموزشي اعطا می‌شود
علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت پژوهشگاه به نشانی: workshop.ssrc.ac.ir مراجعه و یا با شماره‌های 88909509 داخلی 446 و با شماره همراه: 09361061824 آقای یاسر گاراژیان تماس حاصل نمایند.