کد خبر: 35071 تاریخ انتشار : 1397/7/29-10:30:10

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

امضای تفاهم‌نامه مشترک میان بنیاد ملی نخبگان استان تهران و پژوهشگاه علوم ورزشی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، به منظورشناسایی مستعدان و نخبگان حوزه ورزش و تربیت بدنی و همچنین اثرگذاری افراد و اجتماعات نخبگانی با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی، فنی و پژوهشی آنان در پژوهش‌ها، صنایع مرتبط با امور تربیت بدنی و ورزشی و همچنین پایش سلامت مستعدان و نخبگان، تفاهم‌نامه همکاری مشترک توسط دکتر علی شریف نژاد سرپرست پژوهشگاه علوم ورزشی و دکتر علیرضا زراسوندی رئیس بنیاد ملی نخبگان استان تهران به امضا رسید
ازجمله اهداف این تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد در راستای حمایت از دانشجویان و محققین علوم ورزشی و علوم مرتبط و توانمندسازی آنها و جذب و به‌کارگیری دانش‌آموختگان برتر درزمینهٔ های مرتبط با علوم ورزشی می‌باشد.
ارائه روش‌های مختلف استعدادیابی و استعداد ورزشی و کمک به استعداد پروری، تعریف طرح‌های تحقیقاتی در قالب هسته‌های پژوهشی و فناوری نخبگان، فراهم نمودن امکان تحقیقات گروهی بین‌رشته‌ای (فنی مهندسی، پزشکی و...) و حمایت از پایان‌نامه‌های دانشگاهی با محوریت علوم ورزشی از دیگر موضوعات همکاری این تفاهم‌نامه می‌باشد.