کد خبر: 33051 تاریخ انتشار : 1396/5/21-1:11:24

پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

آغاز پذیرش مقاله سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها
پذیرش مقاله برای ارائه در" سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها " از سوی پژوهشگاه علوم ورزشی آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم برگزار خواهد شد.
به همین منظور دریافت چکیده مقالات سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها در محورهای: ورزش و سرطان، ورزش و اختلالات متابولیک، ورزش و اختلالات عصبی – عضلانی، ورزش و بیماری‌های ایمونولوژیکی، ورزش و بیماری های قلب و عروق و ورزش واختلالات رفتاری و روان شناختی از تاریخ 15/ 05/ 1396 آغاز و تا 15/07/1396 ادامه خواهد داشت.
علاقه مندان می توانند مقالات خود را در تاریخ مقرر از طریق سامانه همایش به نشانی:nced1396.ut.ac.ir ارسال نمایند
شایان ذکر است همایش مذکور در تاریخ 8 و 9 آذرماه 1396 در جزیره کیش در محل پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.