کد خبر : 33921 تاریخ انتشار : 1397/5/14-1:21:1
کنگره اورآسیایی علوم ورزشی در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود
رئیس دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز گفت: اولین کنگره اورآسیایی علوم ورزشی در راستای سیاست‌های علمی اتحادیه اورآسیایی علوم ورزشی (ESSU) مهرماه سال جاری در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز،دکتر یعقوب بدری آذرین قائم‌مقام کنگره اوراسیایی اظهار داشت: اولین کنگره اورآسیایی علوم ورزشی در راستای سیاست‌های علمی اتحادیه اورآسیایی علوم ورزشی (ESSU) که یک سازمان غیرانتفاعی بین‌المللی بوده و سال 2017 در آنکارای ترکیه تأسیس‌شده است، برگزار می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به اهداف ایجاد این اتحادیه افزود: با توجه به بین‌رشته‌ای بودن علوم ورزشی این اتحادیه باهدف ارتقاء علم و پژوهش و ایجاد ارتباطات بین‌المللی بیشتر دانشمندان کشورهای اروپایی و آسیایی با یکدیگر ایجادشده است.
به گفته وی در جلسات قبلی اتحادیه اورآسیایی علوم ورزشی (ESSU)، دکتر سعید نیکوخصلت، دانشیار گروه آموزشی فیزیولوژی ورزشی دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز نیز به‌عنوان نایب‌رئیس این اتحادیه برگزیده‌شده است.
دکترسعید نیکوخصلت، دبیر اولین کنگره اورآسیایی علوم ورزشی نیز دراین‌باره گفت: این کنگره توجه ویژه‌ای به تقویت همکاری‌های بین‌المللی در سطوح محلی، منطقه‌ای و بین‌قاره‌ای آسیا و اروپا دارد.
وی تصریح کرد: گردهمایی متخصصان و صاحب‌نظران علوم ورزشی داخلی و خارجی جهت ارائه آخرین دستاوردها و تبادلات علمی همزمان با رویداد تبریز 2018 و کمک به کاربردی کردن یافته‌های دانشگاهی از اهداف اصلی این کنگره است.
نایب‌رئیس اتحادیه اورآسیایی علوم ورزشی، افزود: این کنگره با حضور اساتیدی از کشورهای مختلف ازجمله ایالات‌متحده آمریکا، رومانی، ترکیه، بلغارستان، آذربایجان، مقدونیه، اسلواکی، بوسنی و هرزگوین، قبرس، عراق، تاجیکستان، ازبکستان و ... در قالب کارگاه‌های تخصصی و نشست‌های مختلف، 18 لغایت 20 مهرماه سال جاری (10 تا 12 اکتبر 2018) در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
دانشیار دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز با اشاره به نحوه ارسال مقالات و تاریخ‌های مهم کنگره افزود: متقاضیان ارسال مقاله می‌توانند مقالات خود را از طریق سایت همایش به آدرس www.Essc-tabriz.com ارسال کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز تصریح کرد: آخرین‌مهلت ارسال مقالات تا 15 شهریورماه 1397 است.
وی با تأکید بر اینکه اتحادیه اورآسیایی علوم ورزشی، دانشگاه تبریز با محوریت دانشکده تربیت‌بدنی، پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی متولیان برگزاری اولین کنگره اورآسیایی علوم ورزشی هستند، یادآور شد: دکترمحمدرضا پورمحمدی به‌عنوان رئیس همایش،دکتر علی‌اصغر کوشا فر به‌عنوان رئیس افتخاری همایش، دکتر وحید ساری‌صراف به‌عنوان مدیر علمی و دکتر جواد وکیلی به‌عنوان مدیر اجرایی همایش برگزیده شدند.