کد خبر : 35188 تاریخ انتشار : 1397/9/10-9:53:51
کتاب« آشنایی با نرم‌افزارهای کاربردی دربیومکانیک – آنالیزحرکت» منتشر شد
کتاب « آشنایی با نرم‌افزارهای کاربردی در بیومکانیک – آنالیز حرکت » منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، کتاب « آشنایی با نرم‌افزارهای کاربردی در بیومکانیک – آنالیز حرکت » گردآوری و تألیف دکتر علی شریف نژاد، مریم کاکاوند، رضا بهاری فرد، حسن قادری جا غرق از سوی انتشارات پژوهشگاه علوم ورزشی منتشر شد.
این کتاب در سه بخش تحت عناوین: "آشنایی با مفاهیم پایه بیومکانیک"، آشنایی با نرم‌افزارهای 2D آنالیز حرکت"،"آشنایی با نرم‌افزارهای 3D آنالیز حرکت " می‌باشد.
سه بخش مذکور شامل این فصول می‌باشد: بخش اول: تعاریف آناتومیکی حرکت، مفاهیم اصلی و اساسی بیومکانیک، بخش دوم: آشنایی با نرم‌افزار Skill Spector، آشنایی با نرم‌افزار Kinovea، بخش سوم: آشنایی با نرم‌افزار Cortex، آشنایی با نرم‌افزار QTM، آشنایی با نرم‌افزار SIMI Motion و آشنایی با نرم‌افزار Vicon است.
کتاب « آشنایی با نرم‌افزارهای کاربردی در بیومکانیک – آنالیز حرکت » ماحصل 7 سال کار در آزمایشگاه بیومکانیک در دانشگاه‌های داخل و خارج از کشور بوده که باهدف اطلاع‌رسانی و توانمندسازی دانشجویان رشته بیومکانیک طراحی و تنظیم‌شده است. فارغ‌التحصیلان و دانشجویان می‌توانند با در اختیار داشتن برخی از نرم‌افزارها دانش تئوری خود را در حوزه عمل و میدان‌های ورزشی به عرصه ظهور برسانند.
کتاب « آشنایی با نرم‌افزارهای کاربردی در بیومکانیک – آنالیز حرکت» در 264 صفحه و به قیمت: 280،000 ریال به تازگی توسط انتشارات پژوهشگاه علوم ورزشی منتشرشده است.
علاقه‌مندان برای دریافت این کتاب می‌توانند با شماره تلفن‌های 88747884-88747632 داخلی 214 تماس حاصل نمایند.