کد خبر : 33419 تاریخ انتشار : 1396/8/27-9:8:28
کتاب «مقدمه‌ای بر علم فعالیت ورزشی از دیدگاه ACSM» در بیست و چهارمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی برگزیده شد.
کتاب «مقدمه‌ای بر علم فعالیت ورزشی از دیدگاه ACSM» تألیف جفری آ.پوتیگر ترجمه دکتر محمد شریعت زاده عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری علی‌اکبر جهاندیده، آرزوایلدار آبادی، یاسر فخرایی و دکتر حسین صمدی در بیست و چهارمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم رزشی، کتاب «مقدمه‌ای بر علم فعالیت ورزشی از دیدگاه ACSM» تألیف جفری آ.پوتیگر ترجمه علی‌اکبر جهاندیده و تحت نظر دکتر محمد شریعت زاده عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم ورزشی در بیست و چهارمین دوره جشنواره کتاب سال دانشجویی که در روز دوشنبه ۲۲ آبان ماه طی مراسمی با حضور حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، علی‌رضا مختار پور قهرودی دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورای علی انقلاب فرهنگی، امیرلله گانی معاون فرهنگی وزارت بهداشت و مجید غلامی‌جلیسه مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب در دانشگاه تهران برگزار شد، در بخش اصلی شاخه تربیت‌بدنی برگزیده شد و جایزه این کتاب توسط علی‌اکبر جهاندیده دانشجوی دکتری پژوهشگاه علوم ورزشی به نمایندگی از پژوهشگاه علوم ورزشی دریافت شد.
این کتاب مشتمل بر ۱۲ فصل است و در فصل اوّل مقدّمه ای بر علم فعالیت ورزشی بوده و به‌مرور تاریخی علم فعالیت ورزشی و چگونگی شکل‌گیری موسسه ACSM پرداخته است. فصل دوم با عنوان رویکرد دستگاه‌ها به بررسی مهم‌ترین دستگاه‌های بدن انسان ازجمله دستگاه عصبی، دستگاه عضلانی، دستگاه قلبی – عروقی و… پرداخته است. فصول ۳ تا ۱۰ به ترتیب علم فعالیت ورزشی را در مباحثی چون فیزیولوژی ورزشی و بالینی، پزشکی ورزشی، تغذیه ورزشی، روانشناسی ورزشی، رفتار حرکتی، بیومکانیک ورزشی، تجهیزات و ارزیابی‌های ورزشی به‌طور جامع و کامل موردبررسی قرار داده است.
فصل ۱۱ کتاب فرصت‌های شغلی و مسائل حرفه‌ای در علم فعالیت ورزشی را توضیح داده است. در این بخش فرصت‌های شغلی فارغ‌التحصیلان حوزه علوم ورزشی و پیش‌نیازهای آن بررسی‌شده است؛ و در فصل آخر کتاب به بررسی علم فعالیت ورزشی در قرن حاضر پرداخته و آینده حوزه علوم ورزشی، کاربرد و توسعه آن در سطوح مختلف را ارائه داده است.