کد خبر : 32731 تاریخ انتشار : 1395/10/7-10:26:13
چهارمین دوره پيشرفته مربى بدنساز ویژه مربیان حرفه ای و نیمه حرفه ای برگزار می شود
چهارمین دوره پيشرفته مربى بدنساز ویژه‌ مربیان حرفه‌ای و نیمه حرفه‌ای توسط پژوهشگاه علوم ورزشی 15 لغایت 21 بهمن 95 برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، چهارمین دوره پيشرفته مربى بدن‌ساز ویژه‌ مربیان حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای در تمام رشته‌های ورزشی در سطوح ملی و باشگاهی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری وزارت ورزش و جوانان، دانشگاه تورورگاتا ایتالیا و موسسه موجیکا درتارخ 15 الی 21 بهمن‌ماه در تهران برگزار خواهد شد.
در این دوره هفت‌روزه علاوه بر بهره گرفتن از تجربیات دکتر "موجیکا" یکی از متخصصان علم تمرین و مربى چندين قهرمان‌بازی‌های المپیک از حضور دکتر" استفانو دی اوتاویو" مربی بدن‌ساز تیم ملی فوتبال زنان ایتالیا و رییس دانشگاه تورورگاتا رم و پروفسور" کارلو کاستاگنا" استاد دانشگاه تورورگاتا رم و دستیار مربی بدن‌ساز تیم ملی فوتبال زنان ایتالیا بهره گرفته می‌شود تا جدیدترین روش‌های علم تمرین و آخرین یافته‌های علمی درزمینهٔ بدن‌سازی به‌صورت تئوری و عملی به مربیان حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای ارائه شود.
همچنین در اين دوره از تجربیات استادان به نام علم تمرين داخلى همچون: دکتر حمید آقا علی نژاد، دکتر مرتضی بهرامی نژاد و دکتر حمید رجبی استفاده‌ خواهد شد. علاوه بر اين، در این دوره با تلاش مسئولان با افزایش بخش عملی، دوره به سمت کاربردی شدن بيشتر هدایت‌شده است.
در این دوره مربیان مباحثى شامل ریکاوری، اصول تمرین، روش‌های نوین تمرين، تحلیل نیازهای تمرین، طراحی تمرینات قدرتی، تعیین میزان بار تمرین، طراحی تمرینات استقامتی، زمان‌بندی تمرینات سالیانه، ارزیابی سطح آمادگی ورزشکار، طراحی تمرینات سرعتی و چابکی، تمرینات کششی و انعطاف‌پذیری، روش‌های گرم کردن و سرد کردن و طراحی تمرینات پلیومتریک را فرامی‌گیرند.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس  workshop.ssrc.ac.irمراجعه نمایند