کد خبر : 33928 تاریخ انتشار : 1397/5/20-8:13:53
چهارمین دوره دستیاری آزمایشگاه حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی آغاز شد
چهارمین دوره تخصصی دستیاری آزمایشگاه حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی از مجموعه دوره‌های آموزش کوتاه مدت در محل پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی گشایش یافت.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، چهارمین دوره تخصصی دستیاری آزمایشگاه حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی از مجموعه دوره‌های آموزش کوتاه مدت صبح روز شنبه 20 مردادماه در محل پژوهشگاه علوم ورزشی گشایش یافت.
 این دوره ویژه متخصصان، اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در رشته آسیب‌شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی تدارک دیده‌شده است که مباحث مربوط به آزمایشگاه حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی به صورت تئوری و عملی به شرکت‌کنندگان آموزش داده خواهد شد.
در این دوره چهارروزه شرکت‌کنندگان مباحثی از قبیل: مقدمات آزمایشگاه، آنتروپومتری، گونیامتری، انعطاف‌پذیری، الکترومایوگرافی، آنالیز حرکت و صفحه نیروسنج، پاسچر، گیت، اسپینال موس، تعادل و دستگاه چند مفصله بایودکس را فرامی گیرند.
اساتیدی همچون: دکتر حامد عباسی، دکتر فریبا محمدی، دکتر مهدی قیطاسی، دکتر هادی صمدی، دکتر مهدیه آ کوچکیان، دکتر پریسا صداقتی، دکتر مهدی بیاتی، دکتر شیرین یزدانی، دکتر یاسین حسینی و دکتر رحمان شیخ حسینی امر آموزش چهارمین دوره دستیاری آزمایشگاه حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی را بر عهده‌دارند.
دکتر حامد عباسی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم ورزشی و مدیر آموزش‌های آزاد پژوهشگاه هدف از برگزاری این دوره را آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با روش‌های اندازه‌گیری در حیطه حرکات اصلاحی و آسیب‌شناسی ورزشی بیان و افزود: با توجه به تأکید پژوهشگاه علوم ورزشی بر کیفی سازی دوره‌های آموزشی این فرصت در اختیار شرکت‌کنندگان دوره قرار می‌گیرد تا به صورت عملی با ابزارهای اندازه‌گیری آشنا شوند.