کد خبر : 32989 تاریخ انتشار : 1396/5/10-1:33:44
چهارمین دوره تخصصی دستیاری آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی برگزار می‌شود.
چهارمین دوره تخصصی دستیاری آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی با حضور فارغ‌التحصیلان و دانشجویان این رشته در پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی در پی استقبال چشمگیر اعضاء هیئت‌علمی و دانشجویان دکتری دانشگاه‌های مختلف، چهارمین دوره تخصصی دستیاری آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی از روز یکشنبه 15 مردادماه سال جاری در محل پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار خواهد شد.
در این دوره 4 روزه شرکت‌کنندگان با مباحثی همچون مقدمات آزمایشگاه، آزمون‌های دوچرخه و تردمیل، ابزارهای میدانی و ترکیب بدنی، چادر هایپوکسی،ECG و کاردیواسکرین، آزمایشگاه حیوانات، گاز آنالایزر، EMG، دستگاه ایزوکینتیک، اسپیرومتر، آزمون وینگیت و مباحث مرتبط آشنا خواهند شد.
دوره مذکور از روز یکشنبه 15/05/1396 تا روز چهارشنبه 18/05/1396 در محل پژوهشگاه علوم ورزشی و با تدریس اعضاء هیئت علمی پژوهشگاه و اساتید مدعو برگزار می‌گردد. علاوه براین دانشگاه علوم پزشکی حضرت بقیه ا... نیز در بخش آزمایشگاه حیوانات در این دوره همکاری دارد.
علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام و شرکت در این دوره‌ها می‌توانند به سامانه کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی به آدرس workshop.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.