کد خبر : 33979 تاریخ انتشار : 1397/6/15-1:13:52
چهارمین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی و ورزش کودکان گشایش یافت
چهارمین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی و ورزش کودکان با حضور چشمگیر مربیان و علاقه مندان به این رشته آغاز شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، چهارمین دوره بین‌المللی اصول طراحی بازی و ورزش کودکان باهدف دانش‌افزایی مربیان و علاقه‌مندان به حوزه فعالیت بدنی، بازی و ورزش کودکان زیر سنین پیش‌دبستانی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، انجمن بین‌المللی دفاع از حق بازی (IPA)، انجمن بین المللی بازی و ورزش کودکان (CAPS)  و مشارکت فعالانه انجمن بازی‌ها و ورزش کودکان فدراسیون ورزش‌های همگانی، سازمان بهزیستی کشور و دیگر نهادهای مرتبط با حضور اساتید داخلی و مدرس برجسته بین‌المللی از 14 شهریور آغاز و به مدت سه روز ادامه خواهد داشت.
در این دوره شرکت‌کنندگان اصول طراحی برنامه‌های بازی و استعداد پروری ورزشی کودکان، معرفی شاخص‌های حرکتی کودکان و بازی‌های تقویتی مربوطه، معرفی بازی‌های اصلاحی ویژه کودکان دچار مشکلات قامتی، اصول استعداد پروری ورزشی کودکان، آموزش تمرینات ادراکی حرکتی کودکان، بازی‌های ورزشی و استعداد پروری ورزشی کودکان، بازی‌های حرکتی خلاقانه، شیوه‌های کاربردی برقراری ارتباط با کودک و اصول اجرای انواع کارگاه و فستیوال‌های بازی حرکتی را به‌صورت تئوری و عملی فرا خواهند گرفت.
شایان‌ذکر است به شرکت‌کنندگان در این دوره گواهینامه بین‌المللی اعطا خواهد شد.