کد خبر : 33441 تاریخ انتشار : 1396/8/30-15:18:26
پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی جایگاه اداری خود را پیدا کرد
ساختمان پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی بعد از 19 سال از تأسیس و راه‌اندازی آن، بالاخره از حالت مسکونی خارج شد و مجوز کاربری اداری گرفت.
 به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی، این مرکز که در سال 1377 باهدف کمک به علمی شدن ورزش و اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی تأسیس شد، در این سال‌ها با برگزاری همایش علمی و بین‌المللی با موضوعات و محورهای موردنیاز جامعه ورزش، انتشار کتب و مجلات علمی پژوهشی و همچنین اجرای طرح‌های پژوهشی کاربردی، سهم بسزایی در توسعه علمی ورزش کشور و نیز ارتقاء ظرفیت‌ها داشته است.
پس از تأسیس و راه‌اندازی پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشي و خريداري ساختمان فعلي آن (ساختمان ميرعماد) در طي سال‌ها و در ادوار مختلف به دليل مسكوني بودن كاربري ساختمان، مشكلات زیادی توسط شهرداري براي استفاده اعضاي هيات علمي و كاركنان پژوهشگاه ايجاد کرده بود و به‌مراتب شاهد صحنه‌های نامناسبي ازجمله پلمپ ساختمان و ممانعت از ورود اساتيد و كاركنان به ساختمان پژوهشگاه بودیم.

با تلاش‌های بسيار فراوان صورت گرفته طي 3 سال گذشته ازجمله رايزني با شهرداري تهران و با حمایت برخی از اعضای شوراي شهر تهران و دريافت تخفیف‌های جدي و هم‌چنین تلاش براي تأمین منابع مالي و اخذ مجوز از هيات محترم امناء براي طي اين روند و مساعدت‌های فراوان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، به‌ویژه جناب آقای دكتر صديقي معاون محترم وزیر و رئيس سازمان امور دانشجويان، مراحل تغيير كاربري ساختمان انجام و كاربري ساختمان در مهرماه امسال به اداري تغيير يافت و گام بزرگي در جهت رفع مشكلات اداري ساختمان و ارتقاء فضاي كالبدي و آرامش فكري كاركنان پژوهشگاه برداشته شد تا به‌عنوان ارزشي افزوده به سرمایه‌های تملكي پژوهشگاه اضافه شود و دست‌مایه‌ای برای ساخت یا خرید ساختمان مناسب‌تر در آینده بشود تا پژوهشگاه علوم ورزشی بتواند خدمات بهتری را به جامعه علمی ورزش کشور ارائه کند.