کد خبر : 32658 تاریخ انتشار : 1395/9/1-12:42:53
پنجمین جلسه ستاد هفته ملی پژوهش و فناوری پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار شد
پنجمین جلسه ستاد هفته ملی پژوهش و فناوری پژوهشگاه علوم ورزشی روز دوشنبه اول آذر ماه در محل پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، پنجمین  جلسه ستاد هفته ملی پژوهش و فناوری با حضور دبیرو اعضای ستاد به‌منظور ارائه گزارش از روند پیشرفت کار و اقدامات انجام‌شده برگزار شد.
در این جلسه ضمن بازنگری برنامه ها و خدمات ارایه شده سال قبل پژوهشگاه علوم ورزشی به بازدید کنندگان، در مورد تدوین برنامه و زمانبندی حضور اعضای هیات علمی برای ارایه خدمات پایش سلامت و مشاوره به بازدید کنندگان بحث و تبادل نظر شد.
شایان‌ذکر است هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار باهدف شناسایی توانمندی‌های پژوهش و فناوری مراکز تحقیقاتی، شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر، امکان تجاری‌سازی یافته‌های پژوهش و فناوری (فن بازار)، فراهم کردن فضای همکاری بین پژوهشگران، برقراری ارتباط مراکز صنعتی و تولیدی با مراکز تحقیقاتی، نهادینه کردن پژوهش در سطح جامع با حضور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اجرایی مرتبط در تاریخ 24 تا 28 آذرماه سال 1395 در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.