کد خبر : 32786 تاریخ انتشار : 1395/11/17-14:34:51
واگذاری فضای نمایشگاهی و جذب حامیان مالی دهمین همایش بین المللی علوم ورزشی آغاز شد.
پژوهشگاه علوم ورزشی واگذاری فضای نمایشگاهی و جذب حامیان مالی دهمین همایش بین المللی علوم ورزشی را آغاز کرد
به گزارش روابط عمومی، پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مفتخر به برگزاری" دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی " باهدف گردهم آوردن اعضای علمی و اجرایی خانواده ورزش می‌باشد. این همایش مهم‌ترین، بزرگ‌ترین و معتبرترین همایش ورزشی ایران محسوب می شود که با حضور بیش از دو هزار نفر از اساتید، مدیران، دانشجویان و صاحب‌نظران علوم ورزشی و  15 نفر از اساتید به نام حوزه علوم ورزشی خارجی از ، اروپا و آسیا با پوشش خبری گسترده تلویزیونی و رادیویی همراه است.
ازجمله برنامه‌های این همایش، ارائه پنل های سخنرانی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی در خصوص تازه‌ترین پژوهش‌ها در حوزه علوم ورزشی، برگزاری کارگاه‌های تخصصی در حوزه علوم ورزشی، برگزاری نشست‌های تخصصی فدراسیون‌ها و انجمن‌های ورزشی و بازدید مقامات عالی‌رتبه کشوری و مدیران تربیت‌بدنی سازمان‌ها، ارگان ها و دانشگاه‌ها از فضای نمایشگاهی همایش می‌باشد.
با توجه به ظرفیت محدود فضای نمایشگاهی، افراد ، مؤسسات و شرکت‌ها در صورت تمایل می‌توانند به آدرس 10thconf.ssrc.ac.ir ( بخش غرفه‌ها و حامیان مالی) مراجعه کرده  و علاوه بر آشنایی بیشتر با همایش، بازدید آرشیو تصویری همایش‌های قبلی، پلن های غرفه‌های نمایشگاهی و شرایط اسپانسری، اقدام به انتخاب سطح حمایتی موردنظر خودکنند.
شایان‌ذکر است دهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی در تاریخ 6 و 7 اردیبهشت 1396 در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود.