کد خبر : 33691 تاریخ انتشار : 1396/11/1-9:25:0
واحد علم‌سنجی و توسعه پژوهش علوم ورزشی راه‌اندازی شد
واحد علم‌سنجی و توسعه پژوهش علوم ورزشی درپژوهشگاه علوم راه‌اندازی شد
 به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، باهدف ارتقای جایگاه تولیدات علمی حوزه علوم ورزشی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‏المللی، بر مبنای ارزیابی مستمر و مطالعات تطبیقی با حوزه‏های علوم ورزشی در منطقه و جهان و دستیابی به اهداف پژوهش و فناوری پیش‌بینی‌شده در اسناد بالادستی ازجمله سند چشم‌انداز 1404؛ ساماندهی تولیدات علمی این حوزه در کشور؛ واحد علم‌سنجی و توسعه پژوهش علوم ورزشی در پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راه‌اندازی شد.
راه‌اندازی واحد علم‌سنجی کمک قابل‌توجهی به رفع بخشی از نیازهای علمی و پژوهشی کشور درزمینۀ ثبت و سنجش تولیدات علمی حوزه علوم ورزشی و تربیت‌بدنی ازنظر کمّی و کیفی، ارتقای کیفیت تولیدات علمی حوزه علوم ورزشی و تربیت‌بدنی، استانداردسازی تولیدات علمی کشور و ایجاد بسترهای لازم برای نمایه‌سازی تولیدات علمی و پژوهشی در سطح ملی و فراملی می کند و موجب خواهد شد تا دستاوردهای علمی و پژوهشی که حاصل تلاش اساتید و دانشجویان گرانقدر می باشد به نحو منظم و سازماندار به اطلاع علاقه مندان برسد.
سیاست‏گذاری و برنامه‏ریزی برای ارتقاء کمی و کیفی تولیدات علمی حوزه علوم ورزشی و تربیت‌بدنی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی بر اساس شاخص‏های علم‌سنجی، رصد و ثبت دوره‌ای آمار تولیدات علمی حوزه علوم ورزشی و تربیت‌بدنی و تهیه گزارش برای پژوهشگاه علوم ورزشی و اطلاع‏رسانی در سطوح ملی و بین‌‌‌المللی، تعیین جایگاه علوم ورزشی کشور در سطح بین‌المللی ازنظر تولیدات علمی، فناوری و نوآوری و ارائه راهکارهای ارتقای جایگاه علمی ایران در راستای اسناد بالادستی و اهداف کلان علم و فناوری کشور و انجام بررسی‌های مقایسه‌ای روند رشد حوزه‌های مختلف علوم ورزشی در بازه‌های زمانی متفاوت و ارائۀ بازخورد به نهادهای اجرائی و سیاستی و دانشگاه‌ها را می‌توان به‌عنوان بخشی از اهداف راه‌اندازی این مرکز ذکر کرد.
شایان ذکراست به صورت هفتگی اخبار متنوعی در خصوص علم سنجی در علوم مختلف از جمله حوزه علوم ورزشی از طریق واحد علم‌سنجی پژوهشگاه علوم ورزشی منتشر خواهد شد.