کد خبر : 33613 تاریخ انتشار : 1396/9/13-12:29:25
نخستین کنگره بین‌المللی اخلاق در علوم و فناوری برگزار می شود
نخستین کنگره بین المللی اخلاق در علوم و فناوری از دوشنبه ۱۳ آذرماه کار خود را آغاز می کند.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، کنگره بین المللی اخلاق در علوم و فناوری دوشنبه ۱۳ آذرماه تا پنج شنبه ۱۶ آذرماه از ساعت ۸:۳۰ صبح تا ۱۷:۳۰ در کتابخانه ملی برگزار می شود.
«انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری» به عنوان نخستین انجمن علمی در حوزه اخلاق در علوم و فناوری با همکاری نهادها و مراکز معتبر پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و مدنی کشور، بر پایه رهیافت ها و دستاوردهای نوین علمی در سطح ملی و جهانی و احساس نیاز جامعه به مقوله اساسی اخلاق، نخستین کنگره بین المللی اخلاق در علوم و فناوری را در آذر ماه برگزار می کند. هدف اصلی کنگره تمرکز بر اهمیت و اولویت اخلاق در همه حوزه های علوم و فناوری، آثار آن در زمینه های مختلف توسعه و الزامات آن در محیط آکادمی، جامعه دانشگاهی و اجتماع است.
این کنگره که بناست از این پس به صورت منظم برگزار شود، در نشست نخست از زمینه ها و موضوعات کلی اخلاقی و علمی آغاز کرده و با انتخاب موضوع محوری اخلاق برای همه، علم برای توسعه کوشیده است، وسعت دایره اخلاق را در همه عرصه های علوم، فناوری، مدیریت و فرهنگ عمومی مد نظر قرار دهد و همه کنشگران و ذی نفعان این عرصه اعم از اندیشمندان، دانشمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان را به مشارکت دعوت کند.
لازم به ذکر است که بخشی از این کنگره در روز چهارشنبه از ساعت 10 تا 12به میز گرداخلاقدر ورزش اختصاص داده شده که با حضور اساتید،دانشجویان ،مربیان،ورزشکاران و دست اندرکاران حوزه ورزش و علوم ورزشی برگزار خواهد شد.حضور در این میزگرد برای عموم آزاد بوده و گواهی شرکت نیز صادر خواهد شد.

کتاب راهنمای کنگره شامل جزئیات سخنرانی‌ها، نشست‌ها و میزگردها