کد خبر : 33261 تاریخ انتشار : 1396/6/25-13:54:51
نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و با همکاری و حمایت بنیاد نیکوکاری جمیلی برگزار می‌شود.
این جشنواره باهدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار و انگیزه دادن به جوانان و شناسایی ایده‌های نو میزبان اندیشمندان و دانشمندان جوان خواهد بود.
تسهیل مسیر تبدیل ایده‌های نو به محصولی دانش‌بنیان، تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت ازجمله اهداف نخستین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان است و ایده‌هایی که در این جشنواره به تائید هیئت‌داوران برسند، از جوایز و تسهیلات بنیاد نیکوکاری جمیلی برای طی مسیر توانمندسازی ایده بهره‌مند خواهد شد.
بر اساس این گزارش، محققان جوان دارای ایده‌های نو در رشته‌های زمین‌شناسی، فیزیک، آمار، ریاضی، شیمی، علوم زیستی و علوم کامپیوتر تا 26 آبان 1396 فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت جشنواره به نشانی .ysa-persia.com مراجعه و یا با دبيرخانه این جشنواره با شماره ٢٢٣٤٣٣١٤-٠٢١ تماس حاصل نمایند.