کد خبر : 33887 تاریخ انتشار : 1397/4/19-12:48:5
مصاحبه تخصصی آزمون نیمه ‌متمرکز دکتری سال 97 در پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار شد.
مصاحبه تخصصی آزمون نیمه‌متمرکز دکتری سال (آزمون مصاحبه علمی جهت بورس اعزام به خارج) 1397 در پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، بر اساس مجوز سازمان سنجش آموزش کشور، پژوهشگاه علوم ورزشی موفق به اخذ دو سهمیه اعزام به خارج در رشته جامعه‌شناسی ورزشی و روان‌شناسی ورزشی شده است.
جلسه مصاحبه علمی رشته جامعه‌شناسی ورزشی پس از برگزاری مرحله اول آزمون دکتری و قبولی داوطلبان در این مرحله و کسب حدنصاب لازم با حضور 13 نفر و همچنین مصاحبه علمی رشته روانشناسی ورزشی نیز با همین تعداد از داوطلبان در پژوهشگاه علوم ورزشی در جمع اساتید برجسته  برگزار شد. نتایج نهایی آزمون دکتری در شهریورماه 1397 مشخص خواهد شد.
شایان‌ذکر است پژوهشگاه علوم ورزشی برای اولین بار پس از اخذ مجوزِ درزمینه جذب دانشجویان خارجی و ایجاد پتانسیل لازم جهت مراودات بین‌المللی، اقدام به اعزام دانشجو در مقطع دکتری در دو رشته جامعه‌شناسی ورزشی و روان‌شناسی ورزشی نموده است.