کد خبر : 33117 تاریخ انتشار : 1396/5/28-4:28:47
قدردانی رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی از مشاور رئیس سازمان امور دانشجویان
دکتر رضا قراخانلو رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیات علمی پژوهشگاه برگزار شد از حمید خوشگفتار مشاور رئیس سازمان امور دانشجویان قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر رضا قراخانلو رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی در این جلسه از حمید خوشگفتار مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان امور دانشجویان که به‌افتخار بازنشستگی نائل‌آمده‌اند به خاطر همکاری مستمر ایشان با پژوهشگاه علوم ورزشی تقدیر و تشکر کرد.
دکتر قراخانلو در این جلسه که با حضور اعضای هیات علمی پژوهشگاه برگزار شد، ضمن برشمردن برخی از صفات ارزشمند وی در زمان خدمت، یادآور شد درزمانی که حکم تأسیس پژوهشکده علوم ورزشی به اینجانب داده شد نه مکانی در اختیار داشتیم و نه وسیله و امکاناتی، بلکه بنده به‌عنوان مشاور وزیر و رئیس پژوهشکده‌ای منصوب شدم که هیچ مکان و ملزوماتی نداشتیم. لذا اینجانب ابتدا با قرار دادن یک صندلی در اتاق مدیرکل تربیت‌بدنی وقت، کارم را شروع کردم تا اینکه با کمک جناب آقای خوشگفتار توانستیم دو واحد از ساختمان صندوق رفاه دانشجویان در میدان ولی‌عصر (عج) را در اختیار بگیریم و پژوهشکده تربیت‌بدنی صاحب مکان و تابلو و وسایل شد.
در طول مسیر هم برای رفع کمبودهایی مثل دستگاه زیراکس و... آقای خوشگفتار که مسئولیت صندوق رفاه دانشجویان را به عهده داشتند یاور ما بودند. لذا برای ثبت در تاریخ از ایشان قدردانی می‌کنیم که در تأسیس پژوهشکده آن زمان و پژوهشگاه امروز ما را یاری کردند چراکه در همین دوره نیز ایشان به‌عنوان مشاور رئیس سازمان امور دانشجویان به‌طور مستمر یاور پژوهشگاه بودند.
در پایان این جلسه دکتر قراخانلو ضمن اهدای لوح سپاس به آقای خوشگفتار از سال‌ها تلاش بی‌دریغ و خالصانۀ ایشان تقدیر نموده و برای وی آرزوی موفقیت و سلامتی نمودند.