کد خبر : 35045 تاریخ انتشار : 1397/7/16-16:35:51
فراخوان جذب همکار در پروژه تحقیقاتی
دعوت به همکاری مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه علوم ورزشی
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، به منظور ایجاد فضای همکاری و تجربه‌اندوزی در حوزه فناوری‌های ورزشی، مرکز نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه، پروژه "آمایش استارت آپ های ورزشی ایرانی (در حوزه اپلیکیشن ها و بازی‌ها)" را در دستور کار خود قرار داده است. در این راستا، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ممتاز حوزه علوم ورزشی و فنی مهندسی می‌توانند به عنوان همکار در این پروژه تحقیقاتی مشارکت نموده و از مزایای مشارکت در آن بهره‌مند شوند.
هدف پروژه:

هدف از اجرای این پروژه تحقیقاتی شناسایی و تحلیل بازار کسب‌وکار و در حوزه اپلیکیشن های ورزشی می‌باشد.

مهلت و شیوه ارسال رزومه و درخواست همکاری:
پایان ساعت اداری روز چهارشنبه مورخ 97/07/30

متقاضیان می‌توانند کپی رزومه تحصیلی و اجرایی خود را به آدرس ایمیل mehdyrasooli@gmail.com ارسال نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های : 88904187  و 88923709 (داخلی 451 و 452) تماس حاصل نمایند.
افراد واجد شرایط پس از بررسی مدارک به مصاحبه علمی دعوت خواهند شد.

وظایف همکار

جستجوی اینترنتی
دسته‌بندی مطالب
پیگیری امور

مزایای مشارکت در طرح
1- ا فرادی که به عنوان کمک محقق در این پروژه پذیرفته می‌شوند در صورت مشارکت فعال و مؤثر گواهی همکاری در اجرای این پروژه از طرف پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت می‌نمایند.
2- اسامی افراد در کتاب مستخرج از این پروژه که توسط پژوهشگاه چاپ خواهد شد درج خواهد شد و از امتیازات آن بهره‌مند خواهند شد.

قابل‌توجه متقاضیان:
ارسال رزومه و شرکت در مصاحبه حقی برای فرد شرکت‌کننده ایجاد نمی‌نماید