کد خبر : 35140 تاریخ انتشار : 1397/8/6-9:56:57
عزم جدی پژوهشگاه علوم ورزشی در حمایت از حق فعالیت بدنی و ورزش سالمندان
تعامل ساختارمند پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم و موسسه خیریه کهریزکدر حمایت از حق فعالیت بدنی و ورزش سالمندان
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر علی شریف نژاد سرپرست پژوهشگاه علوم ورزشی با اتفاق دکتر علی کاشی سرپرست معاون پژوهشی از موسسه آسایشگاه کهریزک تهران بازدید کرد. وی پس از ورود به محوطه کهریزک با حضور بر مزار زنده‌یاد دکتر محمدرضا حکیم زاده بنیانگذار این مرکز ادای احترام کرد.
دکتر علی شریف نژاد در جمع مدیران آسایشگاه خیریه کهریزک بابیان اینکه ماهیت رشته علوم ورزشی به صورتی است که این اجازه را به ما می‌دهد تا در حوزه پزشکی، فنی مهندسی، اجتماعی و فرهنگی ورود پیدا کنیم چون ورزش و حرکت جدای از این رشته‌ها و فناوری‌ها نیست وی گفت: نیاز امروز جامعه، به‌روز بودن فعالیت‌های پژوهشی و خدمت آن در راستای اهداف تعریف‌شده در هر پژوهشی است، در غیر این صورت انجام پژوهش به‌صرف انجام یک پروژه ارزش اجرائی ندارد.
وی با ابراز خرسندی از حضور در این مجموعه تصریح کرد: پژوهشگاه علوم ورزشی با توجه به برخورداری از اعضای هیات علمی تحصیل‌کرده از دانشگاه‌های مطرح کشور و برخورداری از ارتباط گسترده‌ای که با سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دارد علاقه‌مند‌است تا درزمینهٔ تحقیقات سفارش محور، آموزشی و پژوهشی و همچنین در حوزه سالمندان و معلولین به تبادل افکار پرداخته و راهکارهای مناسبی را در افزایش سلامت سالمندان و معلولین ارائه نماید.
سرپرست پژوهشگاه علوم ورزشی ابراز امیدواری کرد با مشارکت پژوهشگاه و همکاری آسایشگاه خیریه کهریزک در آینده نه‌چندان دور شاهد اجرای پژوهش‌های گوناگون در زندگی و سلامت سالمندان و معلولین این مجموعه باشیم.
محمدرضا صوفی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک، نیز ضمن خوش‌آمد گویی به سرپرست پژوهشگاه علوم ورزشی و همراهان فضای موجود موسسه خیریه کهریزک را آماده انجام پژوهش‌های مدنظر پژوهشگران نامید و گفت: از هر اقدامی که بتواند در راستای توانمندسازی معلولین و سالمندان تأثیر گذارباشداستقبال خواهیم کرد.
وی اعلام آمادگی کرد نظر به اهمیت فعالیت‌های علمی برای سلامت سالمندان و معلولین از سوی پژوهشگاه افتخار داریم تا با بضاعت موجود با شما و در کنار شما همکاری نماییم.
مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک، همراهی این مجموعه با پژوهشگاه علوم ورزشی را نقطه عطف دیگری در همراهی‌های محافل علمی – آموزشی کشور دانست که به دنبال اهداف عالی خدمت به افراد ناتوان و کم‌توان جامعه هستند.
دکتر علی کاشی، سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی در ادامه این نشست ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این مجموعه خلاصه‌ای از اقدامات صورت گرفته در حوزه سالمندان و افراد دارای کم‌توان ذهنی توسط پژوهشگاه را ارائه کرد و در ادامه افزود: در حال‌ حاضر با سازمان‌های متعددی طرح‌های پژوهشی کار می‌کنیم و به‌عنوان متولی امر ورزش کشور وظیفه خود می‌دانیم که نیازهای پژوهشی سازمان‌ها را مرتفع کنیم.
کمک در ورزش سالمندان و معلولین در 2 حوزه ایجاد رشته‌های جدید و ارتقاء وضعیت فعلی، آموزش افرادی که در ورزش معلولین و سالمندان فعالیت دارند و بحث تحقیقات پیشگیری از مشکلات جسمی سالمندان و طراحی ورزش‌های خاص برای آنان، از دیگر مباحثی بود که میان مسئولان پژوهشگاه و مدیران آسایشگاه در این نشست تخصصی مطرح شد.
دکتر شریف نژاد و دکتر کاشی در این دیدار از مراکز توان‌بخشی، درمانی و کارگاه‌های آموزشی، سالن‌های ورزشی آسایشگاه سالمندان و مرکز علمی کاربردی این مرکز بازدید کرده و همچنین با تنی چند از ملی پوشان ورزشی پارا لمپیک دیدار و تأکید کرند با توجه به راه‌اندازی مرکز ملی نوآوری فناوری‌های ورزشی پژوهشگاه تلاش خواهیم کرد درزمینهٔ ساخت و تولید برخی از تجهیزات ورزشی این ورزشکاران اقدام کنیم.