کد خبر : 33688 تاریخ انتشار : 1396/10/23-12:56:30
ششمین دوره پیشرفته مربی بدنساز توسط پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار می‌شود
ششمین دوره پیشرفته مربی بدنسازتوسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری وزارت ورزش و جوانان برگزار می‌شود
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، ششمین دوره پیشرفته مربى بدن‌ساز ویژه‌ مربیان حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای در تمام رشته‌های ورزشی در سطوح ملی و باشگاهی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری وزارت ورزش و جوانان از 13 تا 19 بهمن‌ماه 96 در تهران برگزار خواهد شد.
در این دوره مباحثى شامل ریکاوری، اصول تمرین، روش‌های نوین، تحلیل نیازهای تمرین، طراحی تمرینات مقاومتی، کمی سازی تمرین، طراحی تمرینات استقامتی، زمان‌بندی تمرینات سالیانه، ارزیابی ورزشکاران نخبه، طراحی تمرینات سرعتی و چابکی، تمرینات HIIT،Crossfit و BFR، بی تمرینی، تیپرینگ و اوج رسانی، طراحی تمرینات عملکردی و موازی ارائه خواهد شد. در پایان دوره به شرکت‌کنندگان مدرک معتبرمورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک اعطاء می‌شود.
در ششمین دوره پیشرفته مربی بدنساز با بهره گیری از  استادانی همچون Inigo Mujika مدرس بین‌المللی و استاد دانشگاه باسک اسپانیا، دکتر حمید آقا علی نژاد مدرس بین‌المللی و مربی بدنساز تیم ملی جودو و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس، دکتر حمید رجبی مدرس بین‌المللی و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، دکتر مرتضی بهرامی نژاد مدرس بین‌المللی و مربی بدنسازی تیم‌های ملی و باشگاهی و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد، دکتر حمزه اکبری رئیس کمیته پزشکی ورزشی فدراسیون انجمن‌های ورزشی و عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم ورزشی، حمید مسجدی قهرمان ووشو و مربی بدنسازی و سجاد عارفی نیا مربی و رئیس کمیته آموزش کراس فیت ایران، جدیدترین روش‌های علم تمرین و آخرین یافته‌های علمی درزمینهٔ بدن‌سازی به‌صورت تئوری و عملی به مربیان حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای ارائه خواهد شد.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به نشانی workshop.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.