کد خبر : 35178 تاریخ انتشار : 1397/8/30-23:29:5
سومین و چهارمین دوره تئوری و عملی "تمرینات ورزشی در کودکان استثنائی"
سومین و چهارمین دوره ملی "تمرینات ورزشی در کودکان استثنائی" دی و بهمن‌ماه 97 در تهران برگزار می‌شود
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی سومین و چهارمین دوره ملی "تمرینات ورزشی در کودکان استثنائی" باهدف توسعه فعالیت بدنی و ارتقاء دانش تمرین ویژه افراد با کم‌توانی ذهنی، اوتیسم، بیش فعالی / نقص توجه، سندرم داون و افراد دارای اختلالات هماهنگی رشد برگزار می‌شود.
سومین دوره تمرینات ورزشی در کودکان استثنائی در تاریخ 12 الی 14دی‌ماه و چهارمین دوره از 24 الی 26 بهمن‌ماه سال جاری توسط پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی و با همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در محل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی شهر تهران برگزار می‌شود.
در این دوره آموزش‌های لازم برای ارزیابی رشد مهارت‌های حرکتی، وضعیت حرکتی و تجویز برنامه تمرینی مناسب برای افراد دارای کم‌توانی ذهنی، اوتیسم، بیش فعالی / نقص توجه، سندرم داون و افراد دارای اختلالات هماهنگی رشد ارائه خواهد شد.
علاوه بر دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی سازمان‌هایی همچون المپیک ویژه ایران، فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی، انجمن علمی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی ایران، فدراسیون ورزش‌های همگانی: انجمن بازی‌ها و ورزش کودکان ایران، فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و انجمن بین‌المللی بازی‌های حرکتی و ورزشی کودکان، به‌عنوان حامیان معنوی این رویداد می‌باشند.
سرفصل‌های برگزاری این دوره شامل موارد زیر است:
آشنایی باکم توانی ذهنی و توانبخشی ورزشی
معرفی سازمان‌های ورزشی برای کودکان استثنائی
آشنایی با اصول اولیه آزمون و تجویز فعالیت بدنی و برنامه‌ریزی تمرین تخصصی در افراد باکم توانی ذهنی، اوتیسم، سندرم داون، اختلال هماهنگی رشد و بیش فعالی/ نقص توجه
سنجش رشد مهارت‌های حرکتی در این افراد
تمرینات ادراکی حرکتی و بازی‌های اثربخش در کودکان استثنائی (عملی)
تمرینات تخصصی در توانبخشی ورزشی (عملی)
اصول اولیه تمرین و رقابت در افراد کم‌توان (عملی)
ثبت‌نام تنها از طریق سامانه کارگاه‌های پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس زیر انجام می‌شود: workshop.ssrc.ac.ir
سایت دوره: www.sportrehab.ir
پست الکترونیک: sportrehabir@gmail.com
علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن همراه: 09393839763 تماس حاصل نمایند.