کد خبر : 33460 تاریخ انتشار : 1396/9/10-13:33:5
سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها گشایش یافت
سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها در تاریخ 9 و 10 آذرماه در جزیره کیش آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم در تاریخ 9 آذرماه  1396  در جزیره کیش در محل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران آغاز شد.
در این همایش بیش از 130 عنوان مقاله در محورهای ورزش و سرطان، ورزش و اختلالات متابولیک، ورزش و اختلالات عصبی – عضلانی، ورزش و بیماری‌های ایمونولوژیکی، ورزش و بیماری‌های قلب و عروق، ورزش و اختلالات رفتاری و روان‌شناختی، ورزش و آسیب‌های عضلانی- اسکلتی و ورزش و بارداری توسط دبیرخانه همایش دریافت شد که پس از انجام فرایند داوری توسط کمیته داوران حدود 60 عنوان مقاله در دو بخش سخنرانی و پوستر برگزیده شد. از این مقالات تعداد 8 مقاله به شکل سخنرانی ارائه می شود.
همچنین در این همایش با حضور انجمن اوتیسم ایران نشست تخصصی ورزش و اوتیسم با حضور اندیشمندان این حوزه برگزار خواهد شد.