کد خبر : 33450 تاریخ انتشار : 1396/9/5-15:41:8
سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها برگزار می‌شود + برنامه زمانبندی همایش
سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها 9 و 10 آذرماه در جزیره کیش برگزار می‌شود
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، سومین همایش ملی ورزش و بیماری‌ها توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران باهدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری‌ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم در تاریخ 9 و 10 آذرماه 1396 در جزیره کیش در محل پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.
در این همایش بیش از 130 عنوان مقاله در محورهای ورزش و سرطان، ورزش و اختلالات متابولیک، ورزش و اختلالات عصبی – عضلانی، ورزش و بیماری‌های ایمونولوژیکی، ورزش و بیماری‌های قلب و عروق، ورزش و اختلالات رفتاری و روان‌شناختی، ورزش و آسیب‌های عضلانی- اسکلتی و ورزش و بارداری توسط دبیرخانه همایش دریافت شد که پس از انجام فرایند داوری توسط کمیته داوران حدود 60 عنوان مقاله در دو بخش سخنرانی و پوستر برگزیده شدند. در این همایش تعداد 8 سخنرانی کلیدی توسط پژوهشگران ارائه می شود.
همچنین در این همایش با حضور انجمن اوتیسم ایران نشست تخصصی ورزش و اوتیسم با حضور اندیشمندان این حوزه برگزار خواهد شد.