کد خبر : 33017 تاریخ انتشار : 1396/5/16-10:37:27
دکتر رضا قراخانلو: ترجیح می‌دهم به جای احراز پست، به لحاظ علمی به ورزش کمک کنم
رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، معتقد است در طی سالیان اخیر آن قدر که به بحث مهارتی و سایر زمینه‌های ورزشی بهاء داده شده، در بعد اخلاقی ورزش روند موفقی نداشتیم.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، دکتر رضا قراخانلو در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رعایت اخلاق در ورزش و این که آیا مسائل اخلاقی در ورزش حرفه‌ای رعایت می‌شود یا خیر؟ اظهار کرد: این موضوع، یک موضوع پیچیده‌ای است و باید از ابعاد مختلفی مورد بررسی قرار بگیرد. متاسفانه آنقدر که ما به بحث مهارتی و سایر زمینه‌های ورزشی اهمیت می‌دهیم، در بعد اخلاقی هنوز نتوانسته‌ایم در ورزش کار مثبتی را انجام دهیم. به طوری که در حال‌ حاضر چه از لحاظ ساخت و ساز و چه از نظر تجهیزاتی سعی شده اقدامات موثری صورت بگیرد، اما در بعد اخلاقی هنوز روند موفقی نداشتیم.
وی همچنین پیرامون همکاری پژوهشگاه علوم ورزشی با وزارت ورزش  و جوانان، گفت: هر زمان که وزارت ورزش و جوانان درخواست همکاری با پژوهشگاه علوم ورزشی را داشته باشد، ما کوتاهی نخواهیم کرد. همان طور که قبلا به عنوان معاون سازمان تربیت ‌بدنی و قائم مقام بودم و سعی کردم از تجربیات علمی خود در جهت توسعه ورزش استفاده کنم. امروز نیز ترجیح می‌دهم به جای احراز پست‌های مختلف در وزارت ورزش، به لحاظ علمی به ورزش کمک کنم.
قراخانلو اضافه کرد: در آن زمان وقت زیادی را برای تدوین طرح جامع ورزش کشور سپری کردم و دوست داشتم این طرح در ورزش عملیاتی شود که متاسفانه این اتفاق رخ نداد. در حال‌ حاضر نیز به عنوان استاد دانشگاه و رییس پژوهشگاه دوست دارم از حیث برنامه‌ریزی به ورزش کشور از نظر علمی کمک کنم و تجربیاتم را در هر  زمینه‌ای که وزارت ورزش  و جوانان از من کمک خواست در اختیار آنها بگذارم.
رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی افزود: در شرایط کنونی با یک آرامش و احساس ثبات در حال انجام فعالیت‌های عمیق و مرتبط با وظایف تعریف شده هستیم. در حقیقت افق روشنی را هم برای پژوهشگاه و هم برای نقش پژوهشگاه در توسعه ورزش کشور پیش‌بینی کردیم و امیدوار هستم که پژوهشگاه برای رشته علوم ورزشی در سطح کشور کمک کننده خوبی باشد و پژوهشگاه بسیار قوی را برای توسعه علمی ورزش کشور در آینده نزدیک شاهد باشیم. ضمن این که در تلاش هستیم پژوهشگاه را به یک مرکز اشتغال زا، کارآفرین و تولید کننده علم و یک مرکزی که علم را به صورت کاربردی در اختیار جامعه قرار می‌دهد تبدیل کنیم.
رییس پژوهشگاه تربیت ‌بدنی و علوم ورزشی در پایان از برگزاری پنجمین دوره بدنسازی پیشرفته در شهریور ماه خبر داد و گفت: در دوره قبل مدرسانی از کشورهای اسپانیا، ایتالیا و آلمان برای آموزش مربیان ایرانی حضور داشتند. در این دوره علاوه بر مدرسان بنام داخلی، مدرسان خارجی از کشور استرالیا حضور خواهند داشت تا مباحث جدیدی در زمینه علم تمرین به مربیان تیم‌های ملی و باشگاهی ارائه دهند. سعی ما بر این است تا بتوانیم مشکلاتی که در دوران قبل داشتیم برطرف و شرایط بهتری را برای مخاطبان شرکت کننده در این دوره‌ها ایجاد کنیم. البته در خصوص تفکیک کردن دانشجویان ارشد از دکترا برای حضور در این دوره نتوانستیم به نیاز مخاطبان پاسخ مثبتی بدهیم و بنا داریم در جهت ارتقای سطح دانش دانشجویان ارشد در مواجه با دانشجویان دکترا شیوه دیگری را به کار ببریم تا مشکلات دوره را به حداقل برسانیم.
منبع خبر : ایسنا