کد خبر : 32662 تاریخ انتشار : 1395/12/13-12:43:26
دومین همایش ملی ورزش و بیماری ها برگزار می شود.
دومین همایش ملی ورزش و بیماری ها توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همکاری پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران در اسفند ماه سال 1395 برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم ورزشی، پس از برگزاری  اولین همایش ملی ورزش و بیماری ها با تاکید بر سرطان» در سال 94 و میزان استقبال چشمگیر از این رویداد علمی، پژوهشگاه علوم ورزشی با همکاری پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران دومین همایش ملی ورزش و بیماری ها را در تاریخ 19 و 20 اسفند ماه سال جاری با هدف تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه ای و کاربردی، در حوزه ورزش و بیماری ها و در راستای تأمین نیازهای جامعه و آگاهی بخشی به عموم مردم برگزار می کند.
ورزش و سرطان، ورزش و بیماری های متابولیک، ورزش وپوکی استخوان، ورزش وانسدادعروقی، ورزش والتهاب، ورزش وبیماری های تحلیل عصبی و ورزش و بیماری های خود ایمنی از مهمترین محورهای این همایش خواهد بود.
حضور دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی فرصت مغتنمی برای ارتقاء سطح علمی- کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه ورزش و بیماری‌ها را فراهم می‌آورد. هم‌چنین برگزاری نشست‌های جانبی در قالب کارگاه‌های علمی تخصصی، چالش‌ها و چشم‌اندازهای جدیدی را در این حوزه به‌ویژه برای پژوهشگران جوان و تصمیم‌ سازان کشور ترسیم خواهد کرد.
علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس nced.ssrc.ac.ir مراجعه نمایند.